義工

二手市場 今日: 252|主題: 2343941

[母嬰用品] 100%全新Stokke Tripp Trapp High chair 白色

複式洋房

國民生產總值:256

代購全新Stokke Tripp Trapp high chair (不包任何配件)。坐板及腳板可自由調較高度和深度,設計簡約時尚,不罷佔太多位置,適合不同家居需要及設計。歐洲直送,shipping 需約一個月。

震撼價優惠:HK$1,999
有興趣就PM我

王國熱話
全新「家庭理財」平台登陸親子王國!即...
你嘅小朋友幾歲開始有「話事權」可以自...
你有冇同另一半分房瞓?
財政預算案應否派錢?

複式洋房

國民生產總值:223

Shanjai08 發表於 17-6-13 13:20
代購全新Stokke Tripp Trapp high chair (不包任何配件)。坐板及腳板可自由調較高度和深度,設計簡約時尚 ...

Still have?

別墅

國民生產總值:920

回覆樓主:

請問重有嗎?

複式洋房

國民生產總值:169

回覆樓主

Still have?

洋房

國民生產總值:70

Shanjai08 發表於 17-6-13 13:20
代購全新Stokke Tripp Trapp high chair (不包任何配件)。坐板及腳板可自由調較高度和深度,設計簡約時尚 ...

Still available??

複式洋房

summervibe 發表於 18-3-22 12:10
請問重有嗎?

Sorry. Not available now. Thanks.

複式洋房

kelly60929092 發表於 18-3-26 00:17
Still have?

Sorry, not available now. Thanks.

複式洋房

BBVV000 發表於 18-3-27 23:12
Still available??

Sorry. Not available now. Thanks.

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.