用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

出埠旅行 今日: 237|主題: 126755

[日本] 沖繩酒店 email address

子爵府

國民生產總值:11685

BKXmas勳章

用開 Agoda 訂房, 出發前慣性會腥隻貓俾酒店, 同佢地 re-confirm…

不過沖繩呢幾間酒店, 官網摷極都搵唔到 email address…

有無 JM 之前聯絡過? 如果有 contact, 麻煩俾一俾我, 唔該!!

Vessel Hotel Campana Okinawa

Rizzan Sea-Park Hotel

Ryukyu Onsen Senagajima Hotel

王國熱話
5W3D陰超照唔到胎囊
2018 2月預產揮手區
開心share: 大家覺得我對孖B係男定女? (附...
廣華催生記,我嘅616肥雞仔出世喇

大宅

國民生產總值:2036

BKXmas勳章

buklaylay 發表於 17-6-13 13:30
用開 Agoda 訂房, 出發前慣性會腥隻貓俾酒店, 同佢地 re-confirm…不過沖繩呢幾間酒店, 官網摷極都搵唔到 e ...
這三間酒店官網都有 お問い合わせ ( Enquiry 查詢 ), 你留低問題之後, 酒店自然會用電郵覆你, 之後就可以用這電郵聯絡.

子爵府

BKXmas勳章

clubman1800 發表於 17-6-13 14:32
這三間酒店官網都有 お問い合わせ ( Enquiry 查詢 ), 你留低問題之後, 酒店自然會用電郵覆你, 之後就可以用 ...

好吖! 我再入去睇下...
真係唔該晒你!!

子爵府

BKXmas勳章

clubman1800 發表於 17-6-13 14:32
這三間酒店官網都有 お問い合わせ ( Enquiry 查詢 ), 你留低問題之後, 酒店自然會用電郵覆你, 之後就可以用 ...
嘩! 原來都好方便...我send晒出去嘞!! 再次唔該

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎