懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

我之前喺尖沙咀睇過黎維文醫生。
最初見佢個樣好後生都有d擔心,但係原來佢都好有經驗(我先放心d😅).
佢好有耐性,同埋會叫我唔好嘥錢做d不必要嘅程序,係一個好醫生。

男爵府

😅但係我唔知佢接唔接順產

禁止訪問

別墅

我都睇過黎醫生,她本來是張智診所的,非常好﹗

禁止訪問

複式洋房

我都係搵黎醫生接生,每次產檢佢都好細心解釋俾我聽每個階段既問題,原本我好堅持試順產,知道有一定風險,最後自己五爭氣變左開刀...由我入醫院到產後黎醫生都跟得好足,我整個懷孕到分娩過程都好好,呢個醫生值得一讚。
Ps:我傷口都埋得幾靚
希望可以解答到你😝

複式洋房

mondd 發表於 17-6-15 18:08
我之前喺尖沙咀睇過黎維文醫生。
最初見佢個樣好後生都有d擔心,但係原來佢都好有經驗(我先放心d😅 ...

想問問佢睇性別準唔準,bb夾埋咗腳,不過佢話似女仔,我睇唔到JJ又睇唔到三條線

複式洋房

Ctungtung04 發表於 17-6-17 12:44
我都係搵黎醫生接生,每次產檢佢都好細心解釋俾我聽每個階段既問題,原本我好堅持試順產,知道有一定風險, ...

想問問佢睇性別準唔準,bb夾埋咗腳,不過佢話似女仔,我睇唔到JJ又睇唔到三條線

複式洋房

muimuimao 發表於 17-6-16 11:46
我都睇過黎醫生,她本來是張智診所的,非常好﹗

別墅

Ctungtung04 發表於 17-6-17 12:44
我都係搵黎醫生接生,每次產檢佢都好細心解釋俾我聽每個階段既問題,原本我好堅持試順產,知道有一定風險, ...

其實開刀同自己是否爭氣係兩回事,我兩胎冇得揀都要開刀,都冇怪自己,始終小朋友健康安全最重要

複式洋房

想問下呢,知唔知有冇得就咁去聖paul做產檢?
收費係幾多?
黎醫生我老婆早幾日突然唔舒服,所以有去睇過,佢都覺得好好呀

大宅

我睇過黎醫生,係葵芳,唔錯好好,約8w左右,佢已經睇到我個係係囡囡,當時我都唔係好信,到做埋nifty, 知道係囡囡。同埋我6w開始流啡,都係黎醫生睇到我子宮有血塊,有d醫生都睇唔到要我同佢地講先知

首頁

尾頁

跳至