跳至

首頁

尾頁

複式洋房

如題

複式洋房

哈囉:mother::mother::mother:

複式洋房

rach1118 發表於 17-8-7 19:12
哈囉:mother::mother::mother:

Hello ~你住悉尼邊到?

複式洋房

Chatswood 啊,你呢?

複式洋房

Greenfish66 發表於 17-6-16 11:05
如題

Hi... will be become mother in next year March

複式洋房

rach1118 發表於 17-8-7 21:03

好遠呢。。我住Riverwood~

複式洋房

janetlks 發表於 17-8-8 11:56
Hi... will be become mother in next year March

恭喜晒~你住邊呀?

複式洋房

Greenfish66 發表於 17-8-8 12:05
恭喜晒~你住邊呀?

Parramatta 個邊 你呢

別墅

回覆 janetlks 的帖子

hi, 你好呀, 想問你parramatta好住嗎? 我出年會來, 現在南澳, 本身有親戚住呢, 也有在Epping, 而家諗這兩區那區好? 可否給我意見? 謝謝!!

複式洋房

2ndsister 發表於 17-8-15 11:19

hi, 你好呀, 想問你parramatta好住嗎? 我出年會來, 現在南澳, 本身有親戚住呢, 也有 ...

睇你要求d咩? 兩邊差唔多 parramatta 將會係第二個city. Epping 就好既住宅區 學校都好 但附近唔會好似parramatta有shopping mall 同餐廳

別墅

想再請教一下, 如果計埋chatswood, 那區會環境好些, 學校也好些? 另外, 在這三區, 會否多香港人? 我想識返多D香港人...謝謝!!

大宅

Hi~~我都係住Parramatta, 但未係媽媽...XDD

男爵府

2ndsister 發表於 17-8-18 16:35

想再請教一下, 如果計埋chatswood, 那區會環境好些, 學校也好些? 另外, 在這三區, ...

其實睇你budget, 當然north Sydney area 會比較好,因為係有錢人區

男爵府

rach1118 發表於 17-8-7 21:03

我地都係chatswood, 但係我是爸爸^^

大宅

Quakers Hill, 想識新朋友,唔識揸車可以帶bb 去邊到玩...

大宅

Quakers Hill, 想識新朋友,唔識揸車可以帶bb 去邊到玩...

複式洋房

回覆樓主

Hi 我住近CITY! 仔仔5個月大...

複式洋房

小小雯 發表於 17-8-22 21:30

我平時都係帶佢去附近公園玩咋。
如果識多啲媽媽就可以一齊玩啦~

複式洋房

sweetthing 發表於 17-8-26 14:29
Hi 我住近CITY! 仔仔5個月大...

Hi~我仔11個月大~住city咪好方便,成日可以出街~

複式洋房

Greenfish66 發表於 17-8-26 16:03
Hi~我仔11個月大~住city咪好方便,成日可以出街~

不過都要搭車出town hall 我住近Sydney u/ RPA...(emoji)(emoji)(emoji)平時都係去公園。

遲d會搬到好遠!the ponds, Kellyville 個邊。等緊間屋起好

首頁

尾頁

跳至