自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

翡翠宮

據每日郵報報道:她叫Wijitpraphorn Punbu,今年19歲,來自泰國,因為天生幾乎沒有下巴,牙齒暴突,而她的牙齒和下巴會導致打呼嚕,而寫消化系統也受影響,從小她就備受欺凌,而她參加了韓國的「Let Me In」電視節目,並從數千名想獲得免費整容手術的參賽者中獲得了勝利。
而整容後的變化,網友們紛紛驚呼:「這太厲害了,不虧為亞洲四大邪術之一。」
Wijitpraphorn Punbu說:「在手術前,我是一個悲傷和孤獨的人,但是我覺得找回了自信,現在出門再也不會感「當時在韓國整容用了三個月時間,雖然遙遙無期,並且很痛苦,但是我堅持了下來,不想再想整容那段時間了,是噩夢。」Wijitpraphorn Punbu說,現在她也交上了男朋友,貌似幸福生活已經在向她招手了。

Rain@bi    發表於 17-6-20 15:07

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

回覆樓主

有付出,直得

珍珠宮

BK Milk勳章

回覆樓主:

值得做呀,改變了人生

禁止訪問

回覆樓主:

琥珀宮

櫺囹桼 發表於 17-6-16 19:13
據每日郵報報道:她叫Wijitpraphorn Punbu,今年19歲,來自泰國,因為天生幾乎沒有下巴,牙齒暴突, ...

呢個case,就算在香港,只係做cool牙,已經可以有一半效果,比之前靚好多

侯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

靚到咁,幾痛都直得呀

侯爵府

畀面勳章

不虧為亞洲四大邪術之一......其餘3樣係咩啊

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

其實本身眼鼻都唔太差,真係cool下牙已經好好多喎~~

侯爵府

珍珠宮

回覆樓主:

其實我都認同整容手術嘅,有付出就應該有收獲~
當然,唔包括本身靚,但就唔滿足,整上癮戈啲!

男爵府

2018復活節勳章

仲以為奇蹟係差得樣衰左

珍珠宮

cici1800 發表於 17-6-16 19:24
同問

翡翠宮

cici1800 發表於 17-6-16 19:24

泰國變性,韓國整容,日本化妝及中國PS

sumlam    發表於 17-6-30 20:49
maywong288    發表於 17-6-18 02:03
wcpcelia    發表於 17-6-17 18:13
嵐嵐喵1234    發表於 17-6-17 17:52
tinlong22    發表於 17-6-17 10:36
greenpea    發表於 17-6-17 09:57
mishabella    發表於 17-6-17 00:25
Happywoo    發表於 17-6-16 23:21
stkyo    發表於 17-6-16 19:36

侯爵府

親子王國15週年勳章

回覆樓主:

唔只牙的問題,佢最大問題是下顎骨,側面照好明顯,影響牙齒。重建顎骨同整牙,令佢變化好大

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

cinda72. 發表於 17-6-16 19:22
牙既問題啫,
本身眉眼都靚

agree, 鼻本身都靚,真係牙同下巴問題only
我是一隻喵

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

打脤d塊

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

lam133 發表於 17-6-16 19:17
有付出,直得

我係真心佩服整容嘅人, 因為過程可想像係幾咁痛苦 !

同時睥視"妒忌別人整容"嘅人,

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

值得

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主

我都想咁靚
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

珍珠宮

開心吸收勳章

cinda72. 發表於 17-6-16 19:22
牙既問題啫,
本身眉眼都靚

同意

首頁
12345...6

尾頁

跳至