網購天地

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

我有12張618券, 滿300減60, 已經用晒D 券, 越買越多
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

翡翠宮

phoebebbc 發表於 17-6-21 11:56
但我用香港註冊,入去睇好多野都話賣曬

地址設定為私集城市如東莞就多好多,始終可直送香港貨品唔多。

男爵府

lyh80115 發表於 17-6-21 12:13
地址設定為私集城市如東莞就多好多,始終可直送香港貨品唔多。

唔該曬

用戶要求終止服務

Charitymami 發表於 17-6-21 12:11
我有12張618券, 滿300減60, 已經用晒D 券, 越買越多

琴晚最後1小時按入會場,送咗好多券,但我心水的跟本就用唔到券。

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

happybebebe 發表於 17-6-21 03:53
琴晚最後1小時按入會場,送咗好多券,但我心水的跟本就用唔到券。
我 last order @11:30PM 完成
不過我發覺天貓珠寶有"滿2999減600元"的優惠券, 我見有人係周生生買黃金, 計落240元/克, 真的很划算, 下次一定要關注一下~
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

珍珠宮

lyh80115 發表於 17-6-20 22:38
www.dangdang.com

網頁版付款可以用銀聯信用卡,好似自營可能可以用VISA/Mastercard

噹噹買書最低39元就包郵,京東要買滿99元才免郵,我一般有需要就會在噹噹買,除非一次有大量的書要買而京東又有更大的折扣。

對於書本內容,噹噹的買家評價比較有參考價值,那邊愛看書的人比較多。

翡翠宮

jkswoo 發表於 17-6-21 01:38
請問京東app係咪冇左銀聯在線支付要網頁版至有?

我京東android app有銀聯支付。

我2個帳號,之前1個有1個無,而家2個帳號都有,都唔知乜嘢準則……

琥珀宮

畀面勳章

Charitymami 發表於 17-6-21 17:05
不過我發覺天貓珠寶有"滿2999減600元"的優惠券, 我見有人係周生生買黃金, 計 ...

買金原來有呢d賣架?

翡翠宮

平平常常 發表於 17-6-21 21:38
噹噹買書最低39元就包郵,京東要買滿99元才免郵,我一般有需要就會在噹噹買,除非一次有大量的書要買而京 ...

所以當當仲係圖書龍頭;至於京東99免郵可以搭其他自營商品一齊買,佢商品種類夠多。

有無去過孔夫子舊書網?之前幫朋友搵啲絕版書,就喺度搵到,有全新也有二手舊書。
www.kongfz.com

用戶要求終止服務

Charitymami 發表於 17-6-21 17:05
不過我發覺天貓珠寶有"滿2999減600元"的優惠券, 我見有人係周生生買黃金, 計 ...

買金? no need la

珍珠宮

lyh80115 發表於 17-6-21 21:57

所以當當仲係圖書龍頭;至於京東99免郵可以搭其他自營商品 ...

曾經聽說過這個二手書的網站,但是不知道裡面關於幾成新的描述靠不靠譜?還有就是,私運可以代收嗎?

翡翠宮

平平常常 發表於 17-6-21 22:26
曾經聽說過這個二手書的網站,但是不知道裡面關於幾成新的描述靠不靠譜?還有就是,私運可以代收嗎?
...

裏面好多小店,靠譜與否同淘寶一樣,眼光+彩數。

私運係無所不運嘅。

珍珠宮

lyh80115 發表於 17-6-21 22:29
裏面好多小店,靠譜與否同淘寶一樣,眼光+彩數。

私運係無所不運嘅。

如果它像噹噹一樣,有自營就好了!不用煩。

當初玩淘寶,交了不少學費才提升了挑選的眼光。

侯爵府

littlesister 發表於 17-6-21 08:54
買金原來有呢d賣架?
我都係睇人玩,
用市價賣番出去都有賺

別墅

回覆樓主

我都有比較過,都係淘寶平d,所以係淘寶買左好多野,不過睇2個網去揀野都好攰慳錢係要付出的,希望收到d貨都滿意

子爵府

lyh80115 發表於 17-6-18 12:11
主要想大家玩多啲内地網站,可以多啲討論,多啲報料,齊齊慳更多丫嘛。
...

可惜你教極我都唔識

男爵府

i.con 發表於 17-6-18 11:58
人地買左唔駛接咁多嘢啦…可能質量唔同呢,其實東京你係咪有佣分架
...

我最近開始玩京東,發現如果有券真係堅平,平過淘寶双十一。我買左個豆漿機,淘寶238,捕左幾個月想等双十一價168,結果京東618用左150買到,仲有好多其他。

大宅

blackcurrant00 發表於 17-6-23 23:41
我最近開始玩京東,發現如果有券真係堅平,平過淘寶双十一。我買左個豆漿機,淘寶238,捕左幾個月想等双十 ...

請問京東可以用支付寶嗎?
]

男爵府

818crystal 發表於 17-6-24 12:10

唔可以

男爵府

818crystal 發表於 17-6-24 12:10

啲人話可以係淘寶買京東預付卡

首頁

尾頁