自由報料

跳至

首頁
12345...6

尾頁

別墅

樂視 LeEco Le 2 5.5寸 手機大平賣 $799
原價係 $1,799

呢部電話係用 Snapdragon 652 CPU, 32gb and 3GB ram. 有兩張 Sim card slot.支持 QC 2
我唔知可唔可以開呢間連鎖店名, 所以大家可以 pm 我

或者入去望
https://www.facebook.com/Jetsoboy-700146093520147/

*Update*

德福已經無貨了

別墅

大家留意, 呢部電話適合老人家用, 因為個 Mon 夠大

侯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

別墅

忘記講, 即時申請 cities 信用卡可以減多 $100, 即係 $700 就有新機。

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

謝謝分享

伯爵府

回覆樓主:

子爵府

+5熱血勳章

回覆樓主:

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

thx for sharing!!

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 醒目開學勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

樂視唔係財政有問題嗎?如果倒閉,咁會唔會無保養架?

別墅

bobomia 發表於 17-6-18 23:15
樂視唔係財政有問題嗎?如果倒閉,咁會唔會無保養架?

我真係唔知呀, 不過我都預左間野會執。 當係 $800 買部水貨機都抵。

重點係買機時要check 機, 14 日內有咩問題就拎返去鋪頭換機

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

我會比多三舊水買紅米note4x標配版

別墅

oceandeepsea 發表於 17-6-19 10:42
我會比多三舊水買紅米note4x標配版
我就係想避免加錢... 紅米再加幾百就有 Samsung...etc

別墅

ttjl7 發表於 17-6-18 21:24
thx for sharing!!

呢間連鎖店名叫做 ”偉” X

禁止訪問

珊瑚宮

輝怡 發表於 17-6-22 13:06
Pm me please

衛訊???

珊瑚宮

回覆樓主:

我買了紅米4x

禁止訪問

珊瑚宮

輝怡 發表於 17-6-22 13:19
4X 好用嗎?我都想買,請問幾多錢?

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=19969749

32gb,1099,數碼通有4/64gb

首頁
12345...6

尾頁

跳至