在職全職

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bylobb 發表於 17-6-20 09:30
用完話過我知好唔好用喎

3x人仔乍淘平好多

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 17-6-20 09:32
3x人仔乍淘平好多
琴日開始食返正常餐單, 今早上磅輕返1磅
當堂個心定返好多

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 17-6-20 09:15
7999未計guide fee, E家係咪600 for 5 days?

如E家唔係旺貴, tickets/hotels可能真係唔太貴. 團餐我自己 ...
係呀! 唔同玩法,其實$$真係好難 compare, 自由行就堅係自由囉, 睇你要自由定還是唔洗唸啦; 各有好處,其實自由行未必貴得過跟團, 因 budget 自己控制,我過去幾次自由行都平過跟團既...食住都未必差得過添,可能景點睇5夠跟團咁多就真既....

侯爵府

畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 17-6-20 09:29
佢八月尾又放呀,佢真係想放晒所有大假

多假真係好正

水晶宮

早晨, 咁多位美女

水晶宮

我屋企個兩件雄性動物堅係煩;終於講掂數,阿仔去沖繩,暑假就去佢老豆間公司到打工(無人工); 我夾係中間對住佢兩個真係好Q煩....已冷戰多月架啦; 希望可以破冰啦

大家唔好引文,呢個平台我唔講得太多自己野,一陣 delete

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bylobb 發表於 17-6-20 09:33
琴日開始食返正常餐單, 今早上磅輕返1磅
當堂個心定返好多

你平時一個星期都減到兩至三磅啦,冇問題喎

雲母殿

Selinaomcheung 發表於 17-6-20 09:34
多假真係好正

佢之前有儲起好多假,不過諗住退休之前洗晒佢

雲母殿

多利是 發表於 17-6-20 09:35
早晨, 咁多位美女

早晨多

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

多利是 發表於 17-6-20 09:34
係呀! 唔同玩法,其實$$真係好難 compare, 自由行就堅係自由囉, 睇你要自由定還是唔洗唸啦; 各有好處,其實自 ...
跟團好多時d酒店住到母雷宮貢遠

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

yanyan-mummy 發表於 17-6-20 09:29
佢八月尾又放呀,佢真係想放晒所有大假
點解要咁快放晒呀?

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

bylobb 發表於 17-6-20 09:41
跟團好多時d酒店住到母雷宮貢遠
你都可以啦, 自駕

寶石宮

回覆 多利是 的帖子

傾掂就好啦

寶石宮

多利是 發表於 17-6-20 09:34
係呀! 唔同玩法,其實$$真係好難 compare, 自由行就堅係自由囉, 睇你要自由定還是唔洗唸啦; 各有好處,其實自 ...
團就雞精班咁啦。 但有D 地方又真係跟團好D , 例如Europe, south America果D 真係遠到傻嘅地方.

雲母殿

htts 發表於 17-6-20 09:47
點解要咁快放晒呀?

佢仲有120日草起未放哇

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 17-6-20 09:52
真係好多

象牙宮

yanyan-mummy 發表於 17-6-20 09:52
嘩~貢多

真係好sinmo你地貢多大假

我想吱多日出黎都冇

雲母殿

htts 發表於 17-6-20 09:53
真係好多

佢做左3X年,近呢20年有仔女都每年放吾哂啦

象牙宮

htts 發表於 17-6-20 09:48
你都可以啦, 自駕
我係將價就貨, 邊間平住邊間

雲母殿

bylobb 發表於 17-6-20 09:54
嘩~貢多

真係好sinmo你地貢多大假

C6一年31日大假架

首頁

尾頁

跳至