婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

做個靚太 發表於 17-6-20 12:36
又係尼啲講法,當人係妹,大家係好朋友~
搞曖昧嘅最簡單解釋~你老公懶到呢~
...

我都係咁諗 唉

複式洋房

Reema 發表於 17-6-20 12:35
點講呢?
可以話鬼妹仔性格....但你C6都應該識忌諱下...人地都係女仔

佢真係有咁講 話我唔信佢 我話我唔係唔信你我係唔信個女人 跟住佢叫我花多d時間認識下個女人 我唔多想同d咗隨便既人相處囉 明知我c6有老婆都打心心

複式洋房

Jolin_Yuen 發表於 17-6-20 12:56
叔仔, 佢女友, 你C6

3個都有問題

佢地用係外國住過做藉口

大宅

未婚家嫂 發表於 17-6-20 22:04
佢地用係外國住過做藉口

我諗諗下男未婚女未嫁。你講左自己的憂慮就算,出街死跟,聽其言觀其行,當係呢個男人值唔值得你付託終生既考驗。如果你男友唔忠誠,唔係呢個女仔,都係第二個,都無得驚。。。

的確,佢一早識呢個女仔,仲早過你。要食的話,一早食左,唔駛等同你一齊之後先食。。。佢話當佢係家人都唔係無道理。放鬆點!係你既就走唔甩。你表現得太驚太小器,又係好扣分的。表面上都要扮無野。。。

複式洋房

dativebond 發表於 17-6-20 22:07

我諗諗下男未婚女未嫁。你講左自己的憂慮就算,出街死跟 ...

話就話要食一早食左 不過佢地一識 個女人已經係叔仔女朋友 都好難食到

我其實冇擔心過c6會出軌 我只係有時睇到個女人d小動作個心會好煩 會覺得佢係c6 fb wall到打心心係挑戰我咁 覺得佢好唔尊重 但c6就覺得冇咩問題話佢成日打心心 c6仲話我唔鐘意可以隱藏左個post 跟住我叫佢刪左個post佢又話大家一家人唔好咁絕

佢地出街都係好幾個人出所以都唔會太大問題我諗 因為叔仔都在場

伯爵府

未婚家嫂 發表於 17-6-20 12:09
嬲係唔係正常?

佢地加左對方facebook 跟住有次佢地幾個人出去(我冇去),叔仔個女朋友單獨同我C6自拍,岩 ...

就算當妹都覺得尷尬喇,自己個妹甘樣都唔知點喇

複式洋房

hamsterma 發表於 17-6-20 22:17
就算當妹都覺得尷尬喇,自己個妹甘樣都唔知點喇

佢話細個通常三兄弟生活(冇乜點同d家姐呀妹生活) 所以屋企人就咁著胸圍以為係正常我我 我話你都痴線

公爵府

未婚家嫂 發表於 17-6-20 22:01
佢問返我轉頭話如果佢當個女人係屋企人 冇性反應 點解要避忌(c6都係外國住過) 我覺得觀念好唔同 我可能真 ...
你老公解釋都好奇怪,用“性反應”來衡量。而且有冇性反應,真係佢自己最清楚。我老公對我細妹,佢自己細妹,佢都唔會有任何親蜜動作,因為始終男女有別,就算屋企人,都應該有避忌,何況你叔仔女朋友,又未入門,咁點計都未算屋企人啦,或者我哋真係傳統,接受唔到囉。

公爵府

未婚家嫂 發表於 17-6-20 21:54
我c6好小吃醋架同埋就算有影我都唔會打個心貼係叔仔個fb wall到囉 人地唔知以為我係佢女朋 ...

你係你叔仔fb上打心心...其人之道...睇下點

琥珀宮

Jolin_Yuen 發表於 17-6-20 12:56
叔仔, 佢女友, 你C6

3個都有問題

無錯,叔仔咁大方?個女仔明知都唔避忌下?樓主老公更甚,細佬女友點都要分下寸

男爵府

我喺外國生活,我識嗰d鬼妹唔會咁架喎

大宅

未婚家嫂 發表於 17-6-20 21:58
我覺得佢真係好蠢 都唔明女人諗乜 佢話佢唔介意我同男性朋友玩得埋 因為佢信我唔會做傷害佢既事 仲叫我信 ...

男人口講就話唔介意,但當面對又另一回事,就算外國長大,有幾open,都唔代表睇見自己另一半同異性咁close都唔會無感覺囉,呷醋係無分國籍,只有分你幾鐘意對方
男人當懶得處理曖昧關係,就會話係妹,你反問返你c6,佢會唔會著住底褲係你媽(外母)面現出現,都係自己人嘛,又或者有親戚嚟屋企,c6或你著住底衫褲出嚟打招呼,又係咪一件好自然嘅事,另再問你c6,佢有無見99著住胸圍底褲通屋走,c6係佢嗰仔,仲加唔會有性幻想啦

複式洋房

cchwin 發表於 17-6-21 07:26
男人口講就話唔介意,但當面對又另一回事,就算外國長大,有幾open,都唔代表睇見自己另一半同異性咁close ...

我有問呀我話你呀麻係你面前咁樣得唔得 佢話唔得因為會令佢唔舒服 跟住我話咁點解叔仔個女朋友咁樣你就冇唔舒服 因為佢後生?跟住c6冇出聲一陣 我諗佢明我講咩?跟住冇耐又話咩咁人地係屋企鐘意點著咪點著囉咁樣

複式洋房

cottonballball 發表於 17-6-21 02:57
我喺外國生活,我識嗰d鬼妹唔會咁架喎

我知d鬼妹係屋企會就咁著底褲囉但唔會就咁著胸圍

複式洋房

tansyneko 發表於 17-6-21 01:06
無錯,叔仔咁大方?個女仔明知都唔避忌下?樓主老公更甚,細佬女友點都要分下寸
...

我其實唔知叔仔知唔知 我同叔仔唔太熟唔想冇啦啦開聲

複式洋房

ivycowcow 發表於 17-6-21 00:15
你係你叔仔fb上打心心...其人之道...睇下點

我自己都接受唔到咁做 好嘔呀我覺得 一間我d朋友以為我痴線

複式洋房

Miulo 發表於 17-6-20 22:34
你老公解釋都好奇怪,用“性反應”來衡量。而且有冇性反應,真係佢自己最清楚。我老公對我細妹,佢自己細妹 ...

佢話佢因為當叔仔女朋友係家人 所以唔會有性反應wor 冇性反應唔會有問題唔會出軌 我話性反應都唔係最主要問題 最主要問題係唔合情理囉 係屋企人面前咁少布

珍珠宮

未婚家嫂 發表於 17-6-20 12:09
嬲係唔係正常?

佢地加左對方facebook 跟住有次佢地幾個人出去(我冇去),叔仔個女朋友單獨同我C6自拍,岩 ...
你老公係唔係唔食魚既貓我唔知,但可以話俾你聽,大多數男人出軌之前都話當個女仔係細妺~~

公爵府

未婚家嫂 發表於 17-6-21 08:49
佢話佢因為當叔仔女朋友係家人 所以唔會有性反應wor 冇性反應唔會有問題唔會出軌 我話性反應都 ...
佢咁嘅歪理, 你試下同佢講清楚, 唔接受佢咁做, 希望佢體諒你, 會檢點下, 但佢堅持唔改, 你都奈佢唔何, 唯有睇緊d吧!

男爵府

妹咩吖
食唔到人比個細佬霸咗就話當人係妹
好肯定若果你叔仔同佢條女散咗你老公仲當唔當人係妹?

首頁

尾頁

跳至