單親天地

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

只係問問,幫朋友問,我也想知...

男爵府

回覆樓主

網上認識只是一種媒介,長遠了解才是關鍵。

大宅

我同事例子係老婆有第二个,之後返教会,之後識到現任老婆,之後一起十几年,之後等退休生活,之後 開心过每一天,之後。。。。

自行補上去

給妳作參考

珍珠宮

Liangbobo 發表於 17-6-23 02:39
我同事例子係老婆有第二个,之後返教会,之後識到現任老婆,之後一起十几年,之後等退休生活,之後 開心过 ...
明白啦...但好多APPS,成日叫人缺SP,SL等等...揾你JETSO的...
成日講SEX,性感等等...好悶...

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

唔駛apps,你試吓係到話要識人,相信你好快收好多pm,又或者叫你whatsapp傾

大宅

交友網就可免則免,如妳所見腐柳太多,仲有D係落井下石伺机搵著數嘅羊皮渣滓

始終見實物好过網口吹

婚介好处在於擺明車馬,免眾裡尋他的煩惱,但良莠不齊(我指婚介公司服務),為求生易hea配就激死妳

其實緣份到時点阻都无用,用乜方法都有好壞,但最重要係理智不要心急,心急找到个渣宰又係痛苦

小小个人意見祝妳好運

珍珠宮

deleted

Liangbobo 發表於 17-6-23 23:40
交友網就可免則免,如妳所見腐柳太多,仲有D係落井下石伺机搵著數嘅羊皮渣滓

始終見實物好过網口吹

也不是心急的...只係有個LONG TERM RELATIONSHIP,隱定個隻...我相信有的...唔知好唔好加入...
因我朋友TRIED了...而家ARRANGE MARRY了,我未去到THIS STATUS...

首頁

尾頁

跳至