心聲留言

跳至

首頁

尾頁

男爵府

月兒 發表於 17-6-22 02:44
C6係5、6年前開始羣埋d唔知邊度識嘅“朋友”晚晚落bar。3、4點都唔願返屋企。近2、3年仲玩埋ptgf,個個都係 ...

點下解你吾保護兩個女呀?

男爵府

回覆樓主:

首先揾相關機構,了解左先,講番你宜家情況, 比d專業意見你,唔係一時三刻可以安排,所以唔好再拖。

佢有變態行為出現,無非想迫你走,唔好等到出左事,先嚟後悔,你總要踏出第一步,唔好再猶豫,你仲要好好保護小朋友㗎。

大宅

回覆樓主

攪個女都仲可以留係到,比我一早報咗警啦,你老公當差既一定好怕比人報警拉佢,個底一花一世無得升,嚴重既可能無埋份工添,你女識得避你老公都一定已經讀緊書啦,你唔可以出去搵野做既?我都係ftm,有個女8個月大,無人可以攪我個女,攪我個女既人我一定唔會放過,如果我老公去滾我至多離婚,攪我女我一定唔會比佢有好日子過!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

回覆樓主

好慘,我唔識呢啲野,希望有其他JM可以幫到你

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

全職就唔可以出番嚟工作嗎?

子爵府

回覆樓主:

找社工喇,你老公痴痴地,我係你,我會叫佢死開D,死快D

翡翠宮

搞自己D女喎, 你咁輕描淡寫???!!!
做綜援戶我都一定走啦
你D女真係慘

子爵府

親子王國15週年勳章

出軌唔係重點, 連親生女都搞先不可原諒, 非禮犯法架, 佢重要係警察. 唔通佢唔出軌你就尤得佢揩油? D女只有你可以保護佢地, 唔好坐視不理, 傷害佢地啦.

男爵府

回覆樓主

安監控,留低罪證,要求贍養費

首頁

尾頁

跳至