興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆樓主:

多謝樓主介紹,師姐非常好人。
我因為曾經唔落過bb,一直個心都唔安樂,直至生左小朋友開始發現小朋友有時會好驚,屋企時不時都會有物見唔見,我個膊頭都愈黎愈痛,好重既感覺,後來發現呢個post,pm樓主介紹師姐我識,師姐好強勁,透過電話知道我幾歲,知道我小朋友幾大個,最後師姐再轉介比佢師兄跟進,儀式做左一次,個人舒服哂,膊頭無再重,小朋友暫時無異常。最近因為小朋友又腳多無啦啦踢鄰居土地公公,半夜不停喊,即刻搵師姐幫忙,師姐又查日腳又睇埋我地時晨八字,亦提點我地今年有咩事要小心,幫我寫符比個女沖涼,聽日就約師姐交收,費用都係隨心封利士,師姐真係好好,感覺得到真係拎個心去幫助人

大宅

wa614 發表於 18-3-9 23:04
多謝樓主介紹,師姐非常好人。
我因為曾經唔落過bb,一直個心都唔安樂,直至生左小朋友開始發現小朋友有時會 ...

多謝分享!開頭我都係乜都唔識 師姐好有耐心咁講我知咩事。
希望你小朋友快些冇事 健健康康!

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

lam.fun 發表於 17-12-8 22:27
以下呢個故事係一位jm搵完師姐講我知既 而師姐亦幫佢處理好了(希望jm唔好怪我寫得唔好):

Jm一 ...

等睇再續

洋房

回覆樓主

不能私信你(emoji)

侯爵府

醒目開學勳章

你最初開POST時我有睇過你既POST 當時好擔心你唔知你搵唔搵到人幫手. 事咁耐, 見你UPDATE話已經完全無事, 真係鄧你開心.

大宅

happypiano 發表於 18-3-22 23:03
你最初開POST時我有睇過你既POST 當時好擔心你唔知你搵唔搵到人幫手. 事咁耐, 見你UPDATE話已經完全無事, ...

多謝您我依家冇事了

子爵府

回覆樓主

想知傳心嗰位jm最後點?高級數既女有害佢嗎?

大宅

Momokow 發表於 18-3-24 17:11
想知傳心嗰位jm最後點?高級數既女有害佢嗎?

師姐同狼狗溝通後 佢只係想jm放個平時狗仔食既骨頭落個狗碗度 佢享用完就會走了。。其實呢隻狼狗係jm某一世既情人 只係好掛住jm 想知佢過成點 所以死左之後 番來搵jm。。至於女鬼姐姐就話佢已經留係人世好耐了 可惜一直唔知點離開。。佢同師姐講jm當日好心收留佢 冇趕佢走 所以佢冇野再要求jm俾佢了。。 師姐於是用佢既辦法 幫佢盡快投抬。。
如是者 jm跟住師姐吩咐咁做。。狼狗享用完個骨頭 真係走了。。至於女鬼姐姐 之後有一晚jm半夜瞓到朦朦朧朧之際 佢發左個夢:女鬼姐姐帶佢飄左上天空 佢見到一朵朵雲係佢腳下飄過。。女鬼姐姐同佢講 我要走了 就突然一頭掉左落佢下面個黑洞度。。jm跟住就醒左 知道女鬼姐姐應該係黎左告別 去左投胎了。。

男爵府

lam.fun 發表於 18-3-27 16:36
師姐同狼狗溝通後 佢只係想jm放個平時狗仔食既骨頭落個狗碗度 佢享用完就會走了。。其實呢隻狼狗係jm某一 ...

剛發現此post
恭喜樓主搵到師姐搞掂晒d問題。
想請問師姐除左處理鬼怪或嬰靈, 還有處其他野嗎?如風水命理?

大宅

carrie.carrie 發表於 18-3-27 17:36
剛發現此post
恭喜樓主搵到師姐搞掂晒d問題。
想請問師姐除左處理鬼怪或嬰靈, 還有處其他野嗎?如風水命 ...

師姐本身都有幫人卜卦 或請師傅睇8字 通常係幫人搞 搭單幫架ja!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至