婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主

頭髮真係可以影響小朋友既自尊心!貪平個少少!!d 99 真係講極都唔聽

別墅

ninachu 發表於 17-6-26 14:39
好彩整番靚,細時俾人嘲笑真係會記一世

正正係因為我細個時都經歷過比同學仔笑左好耐。直到依家都仲記得

別墅

Samoyed.nana 發表於 17-6-26 14:46
頭髮真係可以影響小朋友既自尊心!貪平個少少!!d 99 真係講極都唔聽

無錯,既然無辦法溝通為由斷絕來往

伯爵府

回覆樓主:

好在你老公都爆左佢媽,咁你可以大聲講,係你個仔唔俾孫你見架,唔關我事

別墅

hanbb 發表於 17-6-26 18:44
好在你老公都爆左佢媽,咁你可以大聲講,係你個仔唔俾孫你見架,唔關我事
...

唔係勁醜樣我老公都唔會爆佢,實在醜到唔見得人先比自己個仔爆

珍珠宮

回覆樓主:

如果係我,都一樣會激動到喊!
好彩阿仔個頭救得番咋~你唔好再對99仁慈啦…依加唔只對你殘忍,對你個仔都殘忍呀~
題外話:原來真係有(女男女)尼個字架?
我知樓主應該係想打(嬲)字~不過我好奇另外個字je~

別墅

做個靚太 發表於 17-6-26 18:50
如果係我,都一樣會激動到喊!
好彩阿仔個頭救得番咋~你唔好再對99仁慈啦…依加唔只對你殘忍,對你個仔都殘 ...

(emoji)我真係無留意個嫐字,睇得明就算拉(emoji)

珍珠宮

Linhuiji 發表於 17-6-26 18:53
(emoji)我真係無留意個嫐字,睇得明就算拉(emoji)

唔好誤會,我唔係想質疑,我只係好奇~

別墅

做個靚太 發表於 17-6-26 18:54
唔好誤會,我唔係想質疑,我只係好奇~

,唔緊要

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

睇見你形容都覺得嬲呀!

你99比你C6爆有咩反應? 有無自辨?

別墅

pi0219 發表於 17-6-26 19:15
睇見你形容都覺得嬲呀!

佢話得閒就帶左我個仔去剪頭髮渦,我C6就話你得閒得滯都唔係搵我個仔黎完架?仲話以後叫佢阿媽以後唔準來搵我個仔,跟著就收佢線!結果今日個99不停甘打我電話,我無聽佢電話,我煩唔過關機,過兩個鐘在開返個電話,個99都仲係不聽打我電話,足足打到夜晚先唔打咋,反正我依家唔想再理佢。

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

比我都會嬲到震,完全唔尊重你,支持你唔好比個仔奶奶見,等佢有教訓
愛 我 就 別 傷 害 我

別墅

Linhuiji 發表於 17-6-26 19:44
佢話得閒就帶左我個仔去剪頭髮渦,我C6就話你得閒得滯都唔係搵我個仔黎完架?仲話以後叫佢阿媽以後唔準來 ...

千祈咪聽呀
佢俾個仔片完
睇怕會發洩你身上
仲要狂打
應該係想爆你
小心 小心

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

樓主咪聽呀
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

Linhuiji 發表於 17-6-26 19:44
佢話得閒就帶左我個仔去剪頭髮渦,我C6就話你得閒得滯都唔係搵我個仔黎完架?仲話以後叫佢阿媽以後唔準來 ...

再打黎叫老公聽,或者開擴音同老公一齊聽千其唔好自己一個人聽
分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

樓主應該飛缐去C6到!99一call你即飛去比C6聽

大宅

Linhuiji 發表於 17-6-26 14:31
我今日已經帶個仔重新剪過,好彩都救到個頭髮,我個仔琴晚返黎一直同我講:伯伯扯到我既頭髮好痛啊!我見 ...

好開心救得返。
樓主,你仔仔好乖呀,佢都唔想你咁嬲。
唔好再嬲喇,保持心情靚靚啦。
等你老公KO你奶奶啦。

別墅

Icy28078380 發表於 17-6-27 14:06
好開心救得返。
樓主,你仔仔好乖呀,佢都唔想你咁嬲。
唔好再嬲喇,保持心情靚靚啦。

係啊!吖仔真係好乖好錫我,每日都叫我開心D,每日都同我講:媽咪我真係好掛住你啊或者媽咪我真係好愛你好鍾意你。每日都情話綿綿,氹到我鬼甘開心

伯爵府

Linhuiji 發表於 17-6-26 09:05
以前無論6299對我幾差甚至趕左我出門我都無嫐過佢哋,甚至比佢哋黎睇孫甚至可以帶個孫去玩,我覺得佢哋始終 ...

俾趕出門都仲可以當無事,我服你

別墅

hamsterma 發表於 17-6-27 21:40
俾趕出門都仲可以當無事,我服你

所以我咪傻左先同果D人來玩咯

首頁

尾頁

跳至