影視娛樂

跳至

首頁
12345...7

尾頁

伯爵府

金恩淑的新劇男主角居然是他!韓國網友直呼別鬧啦

• Like

曾經執筆電視劇《鬼怪》、《太陽的後裔》被稱為羅曼史女王的金恩淑編劇,即將推出新劇《Mr.Sunshine》。男主角確定將由李秉憲擔任,讓不少死忠劇迷已經表示要跳過啦。

24日由金恩淑作家執筆的新劇《Mr.Sunshine》製作方,公開了男主角確定將由李秉憲出任的官方消息,迅速引起了韓國網友們的熱議。
製作公司相關人員表示:新作品雖然不是事前製作,但需要花很多時間準備,因此快速的確定了演員人選。《Mr.Sunshine》男主角需要具備流利英語和好演技,所以決定由李秉憲出任。
《Mr.Sunshine》描述在美國武裝入侵朝鮮時期,乘坐軍艦來到美國的少年以美國軍人身份重返朝鮮後,邂逅朝鮮兩班世家的大家閨秀,墜入愛河的故事。
雖然李秉憲曾獲得韓國百想藝術大賞電影類大賞,也曾經拿過百想電影類最佳男主角,以及電視類最佳男主角,還有韓國電影大鐘獎的最佳男主角,演技方面備受肯定。
但是他的私生活花邊新聞不斷,更曾經爆出婚外情,讓女性觀眾們紛紛留言表示看他演男主會無法入戲。此外,李秉憲過去多以動作驚險的作品題材,獲得好評。這次能否勝任羅曼史主人公,也令人存疑。

象牙宮

2024年龍年勳章

JP 發表於 17-6-26 15:29

• 呢個人選,幾令人失望。

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

JP 發表於 17-6-26 15:29

伯爵府

見親佢都"鄧"佢老婆不值。

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

以前會覺得ok, 出軌後唔like佢!

金編仲停留過去...

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

金恩淑寫嘅劇,真係幾好睇,實實在在嘅才華作家

其中,見佢响無限挑戰中,寫咗個短劇本 (大概1個鐘咁上下),但功力到家,金恩淑老公做導演,2 個真係合拍到暈

無論邊個做男女主,我都想睇

伯爵府

Sumyeema1 發表於 17-6-26 15:56
    呢個人選,幾令人失望。

韓國網民罵聲四起!原來亞豬媽也不買渣男影帝帳

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

i_jdg 發表於 17-6-26 16:15
    見親佢都"鄧"佢老婆不值。
    同意, 好唔LIKE佢

伯爵府

2018復活節勳章

I9528 發表於 17-6-26 16:42
    金恩淑寫嘅劇,真係幾好睇,實實在在嘅才華作家

其中,見佢响無限挑戰中,寫咗個短劇本 (大概1個鐘咁上下 ...

如果無記錯,幫無限商社寫劇本的是金恩熙,Signal的編劇

金恩淑呢鋪太自信了,以為自己可以幫李演員起死回生,我哋等著瞧

寶石宮

JP 發表於 17-6-26 17:07
    韓國網民罵聲四起!原來亞豬媽也不買渣男影帝帳
    咁多選擇, 點解系佢? 本身好期待個劇架, E家成盤冷水淋頭咁。 女主唔知邊位呢?

侯爵府

htts 發表於 17-6-26 17:12
    咁多選擇, 點解系佢? 本身好期待個劇架, E家成盤冷水淋頭咁。 女主唔知邊位呢?
    ...

韓國網民提議金喜敏做女主,兩個真係絕配

寶石宮

Benbenmum 發表於 17-6-26 17:16
    韓國網民提議金喜敏做女主,兩個真係絕配
    呢套講不倫之戀呀?

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 17-6-26 17:20
    呢套講不倫之戀呀?
    我唔識佢係邊位, 只係感覺點解搵個大叔來做主角. 究竟會拍咩劇?
    [

侯爵府

amychoi 發表於 17-6-26 17:23
    我唔識佢係邊位, 只係感覺點解搵個大叔來做主角. 究竟會拍咩劇?

大叔唔係重點,金師傅、趙震雄大叔等都令人好受落,問題係咁多人唔揀,點解要揾過賤男做

伯爵府

Benbenmum 發表於 17-6-26 17:35
    大叔唔係重點,金師傅、趙震雄大叔等都令人好受落,問題係咁多人唔揀,點解要揾過賤男做
    ...

我仲估金編是李粉想救李大叔

寶石宮

amychoi 發表於 17-6-26 17:23

大叔ok 架, 但呢個李生真係

i_jdg    發表於 17-6-27 20:21

寶石宮

Benbenmum 發表於 17-6-26 17:35
    ...

同意。 佢角色唔會係專一男哇? 完全無可能投入

i_jdg    發表於 17-6-27 20:22

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 17-6-26 17:43
    大叔ok 架, 但呢個李生真係

如果金編唔係拍開愛情片, 我係唔會咁大反應的。
    [

侯爵府

JP 發表於 17-6-26 17:37
    我仲估金編是李粉想救李大叔

今鋪驚佢救人不成,自己跌埋落海

水晶宮

親子王國15週年勳章

Benbenmum 發表於 17-6-26 17:46
    今鋪驚佢救人不成,自己跌埋落海

知唔知新劇情講咩?
    [

首頁
    12345...7

尾頁

跳至