影視娛樂

跳至

首頁
34567...46

尾頁

公爵府

brbaby2007 發表於 17-10-15 08:21
會幾多集架?想睇耐啲

50幾

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

hugoma2015 發表於 17-10-15 08:23
50幾

咁要就住睇

公爵府

brbaby2007 發表於 17-10-15 11:33
咁要就住睇
系啊,睇完就無存貨,要等多1、2年

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

hugoma2015 發表於 17-10-15 11:35
系啊,睇完就無存貨,要等多1、2年

唔係嘛

公爵府

回覆樓主

11月8號!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

hugoma2015 發表於 17-10-18 13:37
11月8號!

我都見到呢張圖,仲有幾個星期,煲住其他劇先
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

公爵府

rose-mag 發表於 17-10-19 00:04
我都見到呢張圖,仲有幾個星期,煲住其他劇先

不過有人潑冷水,話之前有套劇都有呢個文件,不過都抽起左

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

hugoma2015 發表於 17-10-19 00:28
不過有人潑冷水,話之前有套劇都有呢個文件,不過都抽起左
...

只希望唔駛再等下個秋季至播就得。
新浪真白痴,抵俾人鬧渣浪,居然作嘢問胡歌係咪同薛佳瑩舊情復熾,分手9年啦,唔係9個月囉。

公爵府

rose-mag 發表於 17-10-19 05:37
只希望唔駛再等下個秋季至播就得。
新浪真白痴,抵俾人鬧渣浪,居然作嘢問胡歌係咪同薛佳瑩舊情復熾,分手 ...

薛阿姨又“造謠式營銷”咯。自從佢入左華誼,就一直用呢招,否則有鬼人記得佢

王國長老

hugoma2015 發表於 17-10-19 08:29
薛阿姨又“造謠式營銷”咯。自從佢入左華誼,就一直用呢招,否則有鬼人記得佢
...

又係華誼,好心啦,真係唔記得佢,樣絕對認唔到,真係欠佢都還清好耐,俾佢銷費咗咁多年。

王國長老

回覆樓主:

秋冬快來

公爵府

rose-mag 發表於 17-10-19 08:31
又係華誼,好心啦,真係唔記得佢,樣絕對認唔到,真係欠佢都還清好耐,俾佢銷費咗咁多年。:igive ...

開始分手果幾年,佢自己唔認同過胡歌噶。後黎自己唔紅,先認⋯⋯

王國長老

hugoma2015 發表於 17-10-19 08:54

開始分手果幾年,佢自己唔認同過胡歌噶。後黎自己唔紅 ...

佢應該係以為胡歌撞車毁容後會就此玩完,點知胡福大命大有後福,仲要越來越紅,佢自己就霉過鬼,唔炒係前女友根本冇人識,老實就算講完係前女友都係冇咩人識。

公爵府

rose-mag 發表於 17-10-20 03:42
佢應該係以為胡歌撞車毁容後會就此玩完,點知胡福大命大有後福,仲要越來越紅,佢自己就霉過鬼,唔炒係前 ...

一哥呢次公開否認,d媒體大字標題登出黎,都係好事。佢鍾意炒作,一哥就高調否認!抽水都應該有限度,成日炒,真係佛都有火

子爵府

2018復活節勳章

hugoma2015 發表於 17-10-20 07:07
一哥呢次公開否認,d媒體第一標題登出黎,都係好事。佢鍾意炒作,一哥就高調否認!抽水都應該有限度,成日 ...

一哥答得好,這些炒作已經成為習慣,只要習慣了就唔會覺得是問題所以以後如果再有這些新聞,都是炒作,不需要刻意澄清

公爵府

回覆樓主

tbb無買?

公爵府

回覆樓主

終於定檔,11月8號

王國長老

hugoma2015 發表於 17-10-26 06:46
終於定檔,11月8號

下個月有劇煲,而家希望司馬懿同如懿遲少少上,唔駛逼埋煲到傻,又唔駛爭收視。

公爵府

rose-mag 發表於 17-10-26 08:21
下個月有劇煲,而家希望司馬懿同如懿遲少少上,唔駛逼埋煲到傻,又唔駛爭收視。
...

正常都會互相避風頭,尤其獵場係湖南衛視重頭劇,你都知佢地d營銷好霸道喇。

之前奤果套外科想踩獵場,都俾湖南衛視搞翻轉頭。

王國長老

hugoma2015 發表於 17-10-26 08:27
正常都會互相避風頭,尤其獵場係湖南衛視重頭劇,你都知佢地d營銷好霸道喇。

之前奤果套外科想踩獵場,都 ...

正常應該會,冇理由想分薄收視,司馬懿有消息話12月20號上,早兩日又有消息傳如懿又係同日上,唔夠一日如懿劇組否認,應該係出年嘅事。

首頁
34567...46

尾頁

跳至