開心些牙

跳至

首頁

尾頁

洋房

話說,岩岩果個星期日同老公同囝囝行開灣仔,
又熱又口渴,經過茂蘿街諗住響鴻福堂買D野飲
點知隔離有間好似漫畫鋪既野,
囝囝一見到就衝左入去,
原來間野叫「動漫基地」,前身係綠屋,有成四層

周圍都係D漫畫公仔,仲有D展覽可以睇,
雖然我無咩特別興趣,但係見個囝咁開心,就即管入去望下啦~

特別推薦二樓有間「動漫沙龍」,

重點係唔洗錢,有位坐,又有冷氣嘆~

裡面好多圖書睇,中港台日韓歐美既乜都有,

咩拳皇呀風雲老夫子百分百感覺Marvel……
連老公都睇埋一份!
我搵下連日本好出名果個奈良美智既都有!
佢地坐左好耐……

跟住我又順勢問下個職員果度平時有冇咩活動比小朋友玩,

佢話黎緊下下星期六都有,仲話係親子活動黎,
一齊玩番以前d懷舊玩意,
到時仲會有d漫畫家一齊玩~
佢講到好似幾得意咁~
如果到時有時間都想去帶囝囝去多次

象牙宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

有小朋友好岩去

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

謝推介

大宅

真是一個周末去處

公爵府

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至