潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

dirtygal2046 發表於 18-3-20 10:53
MF毒氣又到,睇左一轉未有心水添

慢慢再睇下到時又有心水嘢架啦
Hello...

水晶宮

babyislove 發表於 18-3-20 08:59
MF抽中我

Wow baby 妳又可以發揮小宇宙happy shopping
Hello...

水晶宮

NOXTSANG 發表於 18-3-20 10:28
我有野想買,可惜抽唔中我

有我陪妳
Hello...

男爵府

美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

kamanma 發表於 18-3-20 10:58
慢慢再睇下到時又有心水嘢架啦

上年大家不約而同入手givenchy envelope small handbag

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

kamanma 發表於 18-3-20 11:01
Wow baby 妳又可以發揮小宇宙happy shopping

我...望咗ㄧ輪無咩心水...半心水又out of stock, 而且個價減完coupon又唔係靚

所以今次守得住
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

水晶宮

dirtygal2046 發表於 18-3-20 11:04
上年大家不約而同入手givenchy envelope small handbag

咁快一年
唔知今年中左MF 嘅jms 會有什麼收獲呢
Hello...

男爵府

美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

kamanma 發表於 18-3-20 11:27
咁快一年
唔知今年中左MF 嘅jms 會有什麼收獲呢
...

有10天時間再揀下

子爵府

2018母親節勳章

NOXTSANG 發表於 18-3-20 10:28
我有野想買,可惜抽唔中我

x2

男爵府

回覆樓主

好dup心,岩岩用ff apps place my order, 明明加左apps code app10m, 唔知點解望多兩望時,無啦啦confirm左order ( iPhone Touch ID) , 又無左9折code,雖然差$180,雖然係平過twist, 但都好dup心

我email左ff問有無得cancel order ,
請問有無人試過即落即cancel係cAncel到

水晶宮

mrsbbq 發表於 18-3-20 22:27
好dup心,岩岩用ff apps place my order, 明明加左apps code app10m, 唔知點解望多兩望時,無啦啦confirm左 ...

don’t worry 可以cancel order, 之後再order 過,不過妳有沒有check 過妳買的牌子用唔用到code ar, FF code 唔係所有牌子都用到,仲有如果係last one 可能cancel order 後,未必再買得返
Hello...

男爵府

kamanma 發表於 18-3-20 22:40
don’t worry 可以cancel order, 之後再order 過,不過妳有沒有check 過妳買的牌子用唔用到code ar, FF co ...

用到架,我之前就係去continue 先入到code , 睇住佢減左$180
諗住俾老公望一望(我look佢張卡)點之係自己唔小心真係無再睇多次就touch id左, confirm 左order, 但見到已經無扣9折code, 已9秒9 email左問佢可唔可以cAncel......... 其實好少錢,但真係好dup心...............

男爵府

kamanma 發表於 18-3-20 22:40
don’t worry 可以cancel order, 之後再order 過,不過妳有沒有check 過妳買的牌子用唔用到code ar, FF co ...

想問如果真係可以cancel ,佢係退番晒去credit card 到?因老公已收到hsbc msg話有transaction 啦!應該過左數

水晶宮

mrsbbq 發表於 18-3-20 22:46
用到架,我之前就係去continue 先入到code , 睇住佢減左$180
諗住俾老公望一望(我look佢張卡:happ ...

咁佢仲有無多一件呀?
如果有嘅話可以再order 過
Hello...

水晶宮

mrsbbq 發表於 18-3-20 22:47
想問如果真係可以cancel ,佢係退番晒去credit card 到?因老公已收到hsbc msg話有transaction 啦!應該過 ...

7-10 日退回credit card
Hello...

男爵府

kamanma 發表於 18-3-20 22:48
咁佢仲有無多一件呀?
如果有嘅話可以再order 過

佢係話last 不過我唔信,因上次single day買包包佢都話last ,第二日咪又可以買
In case 真係買唔番,我都有第二隻心水色

男爵府

kamanma 發表於 18-3-20 22:49

Thx !! 咁都無咁.....睇下佢點答先,不過俾老公鬧死,如果咁短時間look佢兩筆(雖然唔貴)

水晶宮

mrsbbq 發表於 18-3-20 22:50
佢係話last 不過我唔信,因上次single day買包包佢都話last ,第二日咪又可以買
In case 真係買唔番,我都 ...

咁咪好囉可以再order 過
Hello...

男爵府

kamanma 發表於 18-3-20 22:52
咁咪好囉可以再order 過

唯有等埋聽日睇佢點覆(有諗過$180就算數)唔想煩

男爵府

kamanma 發表於 18-3-20 22:49

Thx Kaman Ma , Ff just replied me and will cancel the order, will refund to me in 2-5 business day !

We will be refunding your original payment method. Payments can take 2-5 business days to reflect in your account, depending on your provider.

太開心,咁即刻再落番order ! 今次會小心d架啦!!

水晶宮

mrsbbq 發表於 18-3-20 23:08
Thx Kaman Ma , Ff just replied me and will cancel the order, will refund to me in 2-5 business day ...

Happy spring Happy shopping
Hello...

首頁

尾頁

跳至