用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

屯門區媽媽會 今日: 21|主題: 22816

小一 書包 大家會點選擇 seven 定 Beckmann ?二選一

複式洋房

國民生產總值:298

BKXmas勳章

如題 !可唔可以教我選邊個牌子好!

王國熱話
19歲仔帶18歲女朋友返家訓
阿仔11歲箍牙,膽心!有無人分享
細路青春期之媽媽加油站
越來越\'灰

大宅

國民生產總值:1736

BKXmas勳章

我揀左Beckmann

複式洋房

BKXmas勳章

wjt 發表於 17-7-11 15:48
我揀左Beckmann

可唔可以分享下 點解你選擇佢呀?

大宅

BKXmas勳章

回覆 summer.tsang 的帖子

小朋友試過揹得舒服,間隔好,可以擺水樽,有防水,可以調索繩固定D書,空間夠大,最緊要小朋友試左自已中意Beckmann多D

複式洋房

BKXmas勳章

wjt 發表於 17-7-11 15:56

小朋友試過揹得舒服,間隔好,可以擺水樽,有防水,可以調索繩固定D書,空間夠 ...

明白!謝謝你分享

大宅

BKXmas勳章

Welcome

複式洋房

國民生產總值:299

BKXmas勳章

會揀SEVEN , 因小一生都未必熟識執書包放學要快, 驚佢做索繩要用太多時間, 故拉鍊算, 唔好阻住人放學

大的先會用返BECKMANN

複式洋房

BKXmas勳章

hh_ma 發表於 17-7-11 17:17
會揀SEVEN , 因小一生都未必熟識執書包放學要快, 驚佢做索繩要用太多時間, 故拉鍊算, 唔好阻住人放學

大的 ...

謝謝你分享
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎