用戶登入

找回密碼 | 註冊

24oC.90%

義工

求職招聘 今日: 16|主題: 37699

想搵放星期六日既文職工作

民房

國民生產總值:27

本人想搵工
本人31歲,12年零售工作經驗,現時職位店舖經理。
本人工作多年非常守時,主動積極,對工作有熱誠,具獨立處事能力及有責任感
工種除了保險金融不接受外,其他均可
謝謝!

王國熱話
濕疹討論區
死海鹽vs濕疹(一個月用後感)
BB濕疹
BB濕疹,勁抓頭

大宅

國民生產總值:4199

畀面勳章 DHA勳章 BKXmas勳章

張強嫂 發表於 17-7-11 01:12
本人想搵工
本人31歲,12年零售工作經驗,現時職位店舖經理。
本人工作多年非常守時,主動積極,對工作有 ...

如果無文職經驗機會少D,和人工一定無你做經理咁多,起碼少了3-4成,你考慮清楚?

民房

yiyilee 發表於 17-7-11 13:45
如果無文職經驗機會少D,和人工一定無你做經理咁多,起碼少了3-4成,你考慮清楚?
...

唔止少三四成啦,我預左少一半,由低做起,但係換來一個穩定既工作時間,已經預左lu,多謝你既提醒呀

大宅

國民生產總值:2718

BKXmas勳章

其實出面都好多番5日既,
唔駛點經驗都應該好多~
不過人工你預萬頭啦~

大宅

國民生產總值:4199

畀面勳章 DHA勳章 BKXmas勳章

張強嫂 發表於 17-7-11 13:52
唔止少三四成啦,我預左少一半,由低做起,但係換來一個穩定既工作時間,已經預左lu,多謝你既提醒呀:kiss ...

哦,我其實係同你一樣,都係做左多年sale轉文職,我都找左好耐吖

大宅

國民生產總值:2615

BKXmas勳章

回覆 張強嫂 的帖子

我都係做左3.4年,宜家都想有低做起

民房

yiyilee 發表於 17-7-11 14:21
哦,我其實係同你一樣,都係做左多年sale轉文職,我都找左好耐吖

加油呀
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎