用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

家庭理財 今日: 56|主題: 37512

開無限公司戶口(代友問)

大宅

國民生產總值:3361

BKXmas勳章

現在邊間銀行可以開到無限公司戶口?朋友剛開左新公司,去中銀開唔到!
申:我老公大約十年前在中銀開戶口,都係開無限公司戶口一直到現在。

王國熱話
公屋刪除成員
有無人市4最近收倒去見審查啊?
擴3 G1312有得審查 各位留意
G1360XXX排擴4.....何年何月...

男爵府

國民生產總值:5202

2017勳章 BKXmas勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

akvbi 發表於 17-7-11 01:23
現在邊間銀行可以開到無限公司戶口?朋友剛開左新公司,去中銀開唔到!
申:我老公大約十年前在中銀開戶口 ...

試吓細銀行

珍珠宮

國民生產總值:41047

叻叻勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

中信得

大宅

BKXmas勳章

回覆樓主

Thanks!

http//lc-club.shopping.fashionsky.hk

複式洋房

國民生產總值:265

BKXmas勳章

有冇解釋點解會開唔到?

大宅

BKXmas勳章

mushroomm 發表於 17-7-12 12:07
有冇解釋點解會開唔到?

中銀冇問咩行業,只係問有冇營業紀錄定財務狀況!我朋友講述,詳情我唔清楚。因為我老公大約十年前開中銀,好容易!

http//lc-club.shopping.fashionsky.hk

複式洋房

國民生產總值:265

BKXmas勳章

回覆樓主

恒生開商業戶口要商業證記証,東主戶口半年記錄,office租約,公司文件等等
要預約 差不多一個先見面開戶
我朋友開左喇 都無難度
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎