自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主

你表姐勇敢面對,而且處理得極好,加油,前面一定有更好既風景等表姐既。

侯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

大宅

umama 發表於 17-7-11 12:08
上次有本書係藝人助手寫。娛圈入面既“好好先生“都係以家庭做掩飾!

有無貼士

禁止訪問

翡翠宮

jodyfan 發表於 17-7-12 12:34
無本事的女人才會將幸福押在婚姻。
有本事的,拎得起,放得低,踢走賤男都得。
...

有本事既女人都識傷心架

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

little_chamo 發表於 17-7-11 06:39
好似係中途轉基,不過佢D小朋友好生性,而家3個逢星期六都同媽咪做義工,表姐都教佢哋唔需要嬲阿爸,一樣 ...

你表姐處理得好好!
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

其實中途轉基既人好可能根本一早係基但唔想面對,或者以為有左家庭就唔會諗,但其實咁樣反而害左老婆仔女。既然係同性戀,一早坦承面對搵個partner,總比組織左家庭先覺得唔係自己想要既野,要老婆仔女突然被迫一齊承受

我有個舊同事有5-6個兄弟姊妹,佢爸爸都係咁中途轉基,雖然佢都接受,但完全想像唔到佢當年知道時會有幾震撼

禁止訪問

複式洋房

回覆樓主:

當我發現我男友呃住我好多野個陣!我好早已經發覺世界無童話!因為未發覺之前我一直以為佢好好仔!點知....唉

大宅

回覆樓主

所以覺得呢度或潮版個邊成日哂恩愛個d人好多都係假

子爵府

沙崙玫瑰 發表於 17-7-13 22:35
同志運動就是要拆散正常家庭,令小孩子没有媽媽或爸爸。叫人深深落在罪惡中。
上帝遲早會審判這些人。
...

借問聲你係咪基督徒?

禁止訪問

回覆樓主

男爵府

BK Milk勳章

那些花兒 發表於 17-7-14 00:26
婚前定婚後搞基?婚前已係嘅話,超級賤格囉!

表姐無深究,佢話還掂結局都係一樣,又返唔到轉頭。
又放假!!!

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

rayrayus 發表於 17-7-13 23:16
其實中途轉基既人好可能根本一早係基但唔想面對,或者以為有左家庭就唔會諗,但其實咁樣反而害左老婆仔女。 ...

佢基都有本事去生幾個細路

子爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

掉返轉,我聽過一個女版中途轉機,要即刻同個老公離婚,喊C個老公!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

good_pig 發表於 17-7-14 07:57
佢基都有本事去生幾個細路

係,五六個仔女,係白人

有一次另一同事講笑講到類似話題,舊同事起哂鋼,慢慢先在fb 知道佢爸爸離婚後有partner 所以人哋一帶有少少有色眼鏡講起基既話題佢就好忟

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

rayrayus 發表於 17-7-14 08:11
係,五六個仔女,係白人

有一次另一同事講笑講到類似話題,舊同事起哂鋼,慢慢先在fb 知道佢爸爸離婚後有 ...

其實就算搵女人,唔生細路咪算。。何必

子爵府

我都識得有個女仔臨結婚前先轉去喜歡女仔
佢真係唔係有心欺騙個未婚夫,因為未遇到佢個 Ms. Right 之前,佢一路都唔知道自己係 lesbian, 係結婚前做野識到個女仔,激情一發不可收拾

瑪瑙宮

深表同情, 女人要自強 唔珍惜你的百分百真, 似乎珍惜你的也不要信十足.

珍珠宮

zjz 發表於 17-7-11 08:26
我覺得你表姐好豁達、好叻!如果係我,我一定嬲個老公整散頭家。你表姐不但叫子女唔好怨爸爸,仲有 family ...
佢EX老公如果每月經濟上仲係支持緊頭家...咁又點反面呢.

首頁

尾頁

跳至