用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由報料 今日: 37|主題: 254448

白p大碼。買2送1

大宅

國民生產總值:2966

BKXmas勳章

孖裝46塊送8塊褲仔,姐$310 1pack有100塊。
買2送1,$620有300塊,仲送貨唔洗自己拎

https://www.hktvmall.com/p/H0888001_S_10030596

複式洋房

國民生產總值:490

BKXmas勳章

回覆樓主

萬寧$558咋

大宅

BKXmas勳章

cpy_baby 發表於 17-7-11 08:14
萬寧$558咋

我個邊冇。加上拎唔到咁多

天珠殿

國民生產總值:917735

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節

thx for sharing

翡翠宮

國民生產總值:90416

食得好勳章 開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 BK Milk勳章 2017媽媽節

回覆樓主:

thanks for sharing

子爵府

國民生產總值:10651

BKXmas勳章

呢 隻pampers, 平時超級市場買三百元 以下

再计算 信用卡满五百減50至60元的優惠

完全諗唔到點解要上網買王維基的贵套装

还要守在家等送货

男爵府

國民生產總值:6410

BKXmas勳章

回覆樓主

我明樓主既想法。我都係咁買大件貨品

大宅

BKXmas勳章

scotttlk 發表於 17-7-11 09:18

個個人都有信用卡既優惠?個個人都可以自己拎到咁多包?你覺得唔平可以唔買喎,冇逼你買,我亦冇話全港最平,我開心share下姐,怪唔得bk越黎越少人

子爵府

BKXmas勳章

紫紫媽 發表於 17-7-11 09:41
個個人都有信用卡既優惠?個個人都可以自己拎到咁多包?你覺得唔平可以唔買喎,冇逼你買,我亦冇話全港最 ...

全香港 級市場都會送貨㗎
即使你住国内,大的超市也送货的

大宅

國民生產總值:2047

BKXmas勳章

我叫管理處幫手收貨架

子爵府

BKXmas勳章

yattepick 發表於 17-7-11 17:21
我叫管理處幫手收貨架

我先至吾制
咁米即系又要自己抽返上楼

男爵府

國民生產總值:9961

2017勳章 BKXmas勳章 想生BB熱投

回覆樓主

超市都有,有送貨,平時都係310, 279

男爵府

國民生產總值:9961

2017勳章 BKXmas勳章 想生BB熱投

加app play係500減80
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎