用戶登入

找回密碼 | 註冊

24oC.90%

義工

想生BB 今日: 29|主題: 94307

dd過左8-9日都驗唔到,有無備孕的都試過?

民房

國民生產總值:29

BKXmas勳章

我dd 過左第9日喇,但用棒都未驗到
有無人試過之後睇左醫生或者再後d check其實係懷孕左?

大宅

國民生產總值:4311

BKXmas勳章

回覆樓主

你有check排卵嗎?
堅持到底, 就是勝利!

複式洋房

國民生產總值:120

thundergod 發表於 17-7-11 08:12

我依家系過左兩個星期 經又唔黎 星期日驗又驗唔到 我都唔知點

複式洋房

國民生產總值:499

BKXmas勳章

睇e生la

複式洋房

國民生產總值:268

BKXmas勳章

cherryholili 發表於 17-7-11 10:56
我依家系過左兩個星期 經又唔黎 星期日驗又驗唔到 我都唔知點

我都係。。。而家谷緊period,面生豆豆了

民房

BKXmas勳章

sweetilife 發表於 17-7-11 13:56
我都係。。。而家谷緊period,面生豆豆了

同你一樣,琴日開始谷豆豆,又谷胸,唔知佢係有左定想黎m, 但m已經遲曬到

民房

BKXmas勳章

cherryholili 發表於 17-7-11 10:56

我都係,dd過左3日用 6d check過無, 今朝dd過9日用 cb check過又無。平時經期都好準,都未試過遲禁耐,擔心係咪自己有事

民房

BKXmas勳章

wastewater 發表於 17-7-11 09:33
你有check排卵嗎?

無呀,因為平時經期好準,所以我都無特別check(emoji)

大宅

國民生產總值:2881

BKXmas勳章

thundergod 發表於 17-7-11 08:12

其實呢, 驗孕棒話唔中, 多數都係唔中架啦,擔心有誤差的話, 驗多兩支。

啲m開始亂來, 可以試下做宮腔鏡check下子宮。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎