用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

論盡家傭 今日: 60|主題: 123158

注意!!!祝福新僱主請到這個印尼姐姐真幸福

複式洋房

國民生產總值:412

BKXmas勳章

RUT LAE KASXX
12-01-198X
30/07/17 (完約)

我忍咗好久, 終於等到工人完約, 我知道此工人已搵到新僱主, 我祝福他/她....唉!!! 以下是工人的優點, 太多不能儘錄.

1) 偷我護膚品用
2) 打破家中電磁爐, 水晶相架, 撞缺廚房雲石檯面, 廁所風扇葉...
3) 煮飯後經常忘記關火超過5 次以上 (所以我次次我吵醒)
4) 出門忘記關鐵閘, 超過5 次以上 (所以我更換了密碼鎖, 如果唔係一早小偷入屋)
5) 經常講大話, 打破家中物件唔認
6) 黑面, 搏嘴

王國熱話
童書分享(不斷更新)
bangzobooks & bookdepository 優惠code
書展買唔到嘅書
有無網上言情小說推介呀?

男爵府

國民生產總值:6955

BKXmas勳章

JCYAU 發表於 17-7-11 09:53
12-01-198X
你真係忍耐力強.. 忘記關火

複式洋房

國民生產總值:412

BKXmas勳章

回覆 JCYAU 的帖子

是呀! 好彩我經常在家

天珠殿

國民生產總值:900177

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節

push

大宅

國民生產總值:1366

BKXmas勳章

點解唔斷佢約? 等D僱主唔好請著佢

複式洋房

國民生產總值:115

BKXmas勳章

popqoq 發表於 17-7-14 15:22
點解唔斷佢約? 等D僱主唔好請著佢

有好多僱主都會請斷約工人,隔離post 先講緊點請斷約工人。

大宅

國民生產總值:1366

BKXmas勳章

JoGoMa 發表於 17-7-14 16:28
有好多僱主都會請斷約工人,隔離post 先講緊點請斷約工人。
唔係嘛。。
被斷約都請,真係未見識過D工主既魔力

複式洋房

國民生產總值:202

BKXmas勳章

popqoq 發表於 17-7-14 17:19
唔係嘛。。
被斷約都請,真係未見識過D工主既魔力

請工人好慘。

男爵府

國民生產總值:5610

BKXmas勳章

JCYAU 發表於 17-7-11 09:53
12-01-198X

好差的!不會讓佢完約,比機會佢整靚個底
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎