用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

網購天地 今日: 9|主題: 60307

[淘寶] 你張兒童拼接床有幾好喎

大宅

國民生產總值:4877

BKXmas勳章

併埋大床

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
阿仔有一個唔知算唔算係病,醫生幫唔到
推淋巴有冇好按摩師介紹?
死海鹽舒緩皮膚問題超得!
關於子宮頸針

大宅

國民生產總值:4837

BKXmas勳章

回覆樓主:

係幾好,我都訂左張,一家4口瞓

大宅

國民生產總值:4962

好媽媽勳章 BKXmas勳章

小談心 發表於 17-7-12 22:07
係幾好,我都訂左張,一家4口瞓

正想訂一張,你在那一间買呢?質量如何?

大宅

國民生產總值:4837

BKXmas勳章

jencheng 發表於 17-7-13 23:55
正想訂一張,你在那一间買呢?質量如何?

我都係隨意揾間訂 ,而加果間已摺左
都Ok, 瞓左接近2年,反正小朋友都跟大人瞓一段時間,早買早享受
不過我當時,揾間較多床板支架嘅店做,有啲舖得1条或2条骨去頂住塊板,我个人覺得唔夠力。

侯爵府

國民生產總值:20933

BKXmas勳章

我都買左, 用左一年了。 併埋去四呎床,變六呎。
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

大宅

小談心 發表於 17-7-14 04:21
我都係隨意揾間訂 ,而加果間已摺左
都Ok, 瞓左接近2年,反正小朋友都跟大人瞓一段時間,早買早享受
不過 ...

謝謝回覆

複式洋房

國民生產總值:361

BKXmas勳章

回覆樓主

請問運費約幾多錢?
用邊間集運?

侯爵府

BKXmas勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
我有呀, 用左近一年了。好正。 床架$300 人仔,休褥咁岩ikea 有size。
成件事一千蚊左右咋。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)

別墅

國民生產總值:838

BKXmas勳章

貓頭雀 發表於 17-7-22 01:48
我有呀, 用左近一年了。好正。 床架$300 人仔,休褥咁岩ikea 有size。
成件事一千蚊左右咋。
...

麻煩提供併接床資料

侯爵府

BKXmas勳章

RHO1126 發表於 17-7-22 11:58
麻煩提供併接床資料

我做左 160*70 cm
否則會擋住房門
用旺旺同賣家傾呎吋,佢會比提議你的。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

別墅

國民生產總值:838

BKXmas勳章

貓頭雀 發表於 17-7-22 12:47
我做左 160*70 cm
否則會擋住房門
用旺旺同賣家傾呎吋,佢會比提議你的。

Thanks and link pls

大宅

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
RHO1126 發表於 17-7-22 14:19
Thanks and link pls

我剛在一間叫海明家居買咗,不過未收貨。问店主送港多少,店報270運費,我後來選用婷婷集運,剛見到post話這集運差,無法啦!!希望是個别吧。

大宅

發表於 昨天 10:39 |顯示全部帖子
翹mami 發表於 17-7-19 00:00
請問運費約幾多錢?
用邊間集運?

给你参考,昨天發貨我今早剛收貨,用婷婷集運選港快,167cm長,25.5kg. 運費人仔165送埋上住宅。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎