用戶登入

找回密碼 | 註冊

19oC.83%

義工

自由講場 今日: 2033|主題: 938819

今年暑假開始左了

子爵府

國民生產總值:12022

BKXmas勳章

一早忍唔住發火。好采安排哂節目,星期一至五都有興趣班。返學放學揀條遠d返屋企既路,拖延下時間又可以行耐d做下運動放下電。通知哂d親朋好友得閒可以上黎我到玩,我自己成機灘抖下

複式洋房

國民生產總值:414

回覆樓主:

d 生活幾好丫,好充實

大宅

國民生產總值:2649

BKXmas勳章 2017媽媽節

琴日禮拜一6點30坐山頂纜車,多人到暈,8點先上到車,真係全民放暑假

大宅

國民生產總值:2715

BKXmas勳章

回覆樓主

難怪呢個時候咁多小學生係條街

大宅

國民生產總值:2345

BKXmas勳章

回覆樓主

本身唸住星期五去迪迪尼,宜家都係怕暑假多人

子爵府

國民生產總值:13160

食得好勳章 開心吸收勳章 雞年勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

放緊暑假啦???

珊瑚宮

國民生產總值:116002

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

返埋明天先放

男爵府

國民生產總值:6622

BKXmas勳章

個個都咁早放既, 我仔返埋星期五先放, 佢個幼稚園同學要返埋下星期一先放

翡翠宮

國民生產總值:80314

BKXmas勳章

回覆樓主:

到到都比平時假日逼n倍,希望九月快d到

大宅

國民生產總值:1043

BKXmas勳章

放緊暑假啦?!
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎