用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

網購天地 今日: 86|主題: 61005

[淘寶] 有沒有茶葉推介?

大宅

國民生產總值:2526

BKXmas勳章

有沒有茶葉推介? 謝!

王國熱話
求救,三日人仔,點整都叫唔醒起身飲奶...
幾時可以用飲管學習杯?
想問報出年N班,你會幫小朋友報幾多間學...
點教bb撐起個人向前爬?

禁止訪問

國民生產總值:316

回覆樓主

大宅

國民生產總值:2526

BKXmas勳章

回覆 巨浪大豆 的帖子

您好, 多謝分享, 請問有沒有普[color=rgba(0, 0, 0, 0.87)]洱介紹?

禁止訪問

國民生產總值:66

BKXmas勳章

禁止訪問

國民生產總值:316

男爵府

國民生產總值:6056

BKXmas勳章

回覆樓主

普洱我淨係買過大益。 我個賣家無list 出黎要阿里旺旺問佢先買到。店名係翠龍茶業

別墅

國民生產總值:953

畀面勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

上次買過,用券真係抵,

买3送1 顺和聚落普洱茶熟茶饼茶云南陈年七子饼茶叶古树春茶357克【包邮】
【在售价】108.00元
【券后价】28.00元
【下单链接】http://c.b1yt.com/h.mHXJEC?cv=HMVn00WJn1J
-----------------
复制这条信息,¥HMVn00WJn1J¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

大宅

國民生產總值:1221

BKXmas勳章

普洱 熟茶7572

禁止訪問

國民生產總值:22

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎