自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

想買感應燈俾老人家用,即有人經過就自動著燈,我見家品店有,但好似好兒戲未必夠光,大家有無好推介?同埋價錢有概係幾多?謝謝!

男爵府

家中有用, 在冇燈光時候, 自動會著燈, 有光就唔會著燈

珍珠宮

a@o@a 發表於 17-7-11 11:59
家中有用, 在冇燈光時候, 自動會著燈, 有光就唔會著燈

夠光嗎?有無相片參考?謝謝!
這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

珊瑚宮

畀面勳章

ipodbaby_123 發表於 17-7-11 12:07
夠光嗎?有無相片參考?謝謝!

其實嗰啲燈唔會太光,一般放喺走廊或衣櫃,用來短暫照明。

珍珠宮

小可愛11 發表於 17-7-11 12:37
其實嗰啲燈唔會太光,一般放喺走廊或衣櫃,用來短暫照明。

我明白呀,因為夜晚全屋熄哂燈,老人家起身去廁所太黑唔安全,所以先問下有邊啲牌子品質好啲既買得過。
這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

大宅

2018復活節勳章 Xmas吸收勳章 BK Milk勳章

你相果款係無感應, 要按紅色才有燈著, 如果要有人行過就著燈果款日本城有, 佰幾蚊一個

珍珠宮

yumdy 發表於 17-7-11 12:44
你相果款係無感應, 要按紅色才有燈著, 如果要有人行過就著燈果款日本城有, 佰幾蚊一個 ...

謝謝,原來嗰款無感應。

水晶宮

宜家傢俬有感應燈賣, 入電芯的, 用led可以用幾個月先要換電.

大宅

回覆樓主

淘寶大把 你search 小夜燈就有
USB 充電,直接插電 乜都有

珍珠宮

howmuch 發表於 17-7-11 12:46
宜家傢俬有感應燈賣, 入電芯的, 用led可以用幾個月先要換電.

謝謝,今日去睇下先。
Thank you

水晶宮

我自己用過一款(鴨寮街買), 有光暗調教, 又有感應敏感度的調教, 可以教到好黑環境 行過才感應開燈, 日間房間冇開燈(不是好黑), 行過都不著燈.

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆 ipodbaby_123 的帖子

係淘淘買呢隻

https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z09.2.0.0.1f30a53fvZ6vQP&id=533578203894&_u=b2ifhdrt6ea3

珍珠宮

howmuch 發表於 17-7-11 12:54
我自己用過一款(鴨寮街買), 有光暗調教, 又有感應敏感度的調教, 可以教到好黑環境 行過才感應開燈, 日間房 ...

謝謝分享經驗,但鴨記有點遠。

子爵府

ipodbaby_123 發表於 17-7-11 13:04
謝謝分享經驗,但鴨記有點遠。

日本城有啊,我屋企用左2年,直接插落電制的,夠光!

應該係放響門鐘小夜燈果附近,要百幾蚊的。

如有需要,今晚夜晚返去影張相比你,晚上用夠光的!

珍珠宮

ChloeMa 發表於 17-7-11 13:00
回覆 ipodbaby_123 的帖子

係淘淘買呢隻

謝謝分享。

珍珠宮

itdididi 發表於 17-7-11 13:18

好呀,感謝你

珍珠宮

itdididi 發表於 17-7-11 13:18

我去過日本城睇,請問你用開邊款?謝謝!

子爵府

ipodbaby_123 發表於 17-7-14 09:35
我去過日本城睇,請問你用開邊款?謝謝!

我用果款好似最底$159果款 

珍珠宮

itdididi 發表於 17-7-14 14:10
我用果款好似最底$159果款 

謝謝你

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

我買過充電燈,好似芭蕉扇,但唔會太光,同粒電好細,好快無電

首頁

尾頁

跳至