自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

ipodbaby_123 發表於 17-7-14 09:35
我去過日本城睇,請問你用開邊款?謝謝!

我早排買圖中119 果款俾仔女出入房,不過唔係響曰本城買。 不過我覺得佢感應唔好,同埋以前娘家用過一個呢d 燈幾曰就燒左,最後我都係用插電掣可較光暗果d 燈,光少少同埋成晚開著,仔女一開房門可以見到條路。

ikea 有隻感應到人郁會著燈果d 燈好暗,同埋感應角度唔廣,只能響櫃入面用。

你可以買果d壁燈或普通枱燈加時間掣,咁咪又光d 又唔怕嘥電。早排隔離長者版有人問過。

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=19844003

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

鴨寮街店鋪、不是排檔、近西九廣場那邊、$40有找
Everyday, in every aspect, I become better & better. I always love myself.

I am totally open and receptive to all good.

珍珠宮

bosch 發表於 17-7-14 22:02

我早排買圖中119 果款俾仔女出入房,不過唔係響曰本城買。 不 ...

謝謝你,我都有去IKEA睇,佢比較多衣櫃用既燈,唔啱用,亦有兩,三款感應燈但唔夠光,感應度亦比較差。

謝謝提供的link,我有入去睇過,謝謝你
這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

珍珠宮

oceandeepsea 發表於 17-7-14 17:27
我買過充電燈,好似芭蕉扇,但唔會太光,同粒電好細,好快無電

快無電,咁唔太適合,謝謝你的分享。

這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

珍珠宮

Sk818 發表於 17-7-14 22:07
鴨寮街店鋪、不是排檔、近西九廣場那邊、$40有找

如果搵唔到合適,可能真係要去鴨記一次 實在太遠,去到會唔會做左水魚,我極少去鴨記

侯爵府

回覆樓主

無用的 著得太慢
我晚晚開足全開燈仲好過用佢

珍珠宮

lingluk1306 發表於 17-7-14 22:49
無用的 著得太慢
我晚晚開足全開燈仲好過用佢

咁多款都無用 ?
因為老人家唔鍾意夜晚長開燈,所以先諗住買感應燈

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

ipodbaby_123 發表於 17-7-14 09:35
我去過日本城睇,請問你用開邊款?謝謝!

我用第一圖$149果隻,用左幾年
長期都情緒低落

珍珠宮

tamama_babyyan 發表於 17-7-14 23:01
我用第一圖$149果隻,用左幾年

夠光嗎?感應度高嗎?

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

ipodbaby_123 發表於 17-7-14 23:07
夠光嗎?感應度高嗎?

感應度高,我同小朋友都覺得夠光,不過你買老人家就唔知夠唔夠光(emoji)(emoji)(emoji)
長期都情緒低落

侯爵府

ipodbaby_123 發表於 17-7-14 22:53
咁多款都無用 ?
因為老人家唔鍾意夜晚長開燈,所以先諗住買感應燈
...

買露營燈長開得唔得?

水晶宮

回覆樓主:

呢隻好好用。好夠光。
我係實惠買

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 ipodbaby_123 的帖子

唔會、明碼實價
Everyday, in every aspect, I become better & better. I always love myself.

I am totally open and receptive to all good.

首頁

尾頁

跳至