用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

今日: 3|主題: 25651

bb床褥

別墅

國民生產總值:669

BKXmas勳章

bb四個月大,最近幫佢換左床褥,(訂造海x), 偏硬,佢好似唔太鐘意訓,(因初生時我地係用偏軟既護脊細床褥),佢依家夜晚成日周身郁,又腳young young得好勁,想問關唔關床褥事?定係因為佢依家識轉身,所以先young腳?定係掃風唔夠呢?bb床褥硬好定軟好呢?

大宅

國民生產總值:4622

BKXmas勳章

kays0n 發表於 17-7-11 12:03
bb四個月大,最近幫佢換左床褥,(訂造海x), 偏硬,佢好似唔太鐘意訓,(因初生時我地係用偏軟既護脊細床褥 ...

bb床褥硬D好不過又唔可以太硬,太軟對佢脊椎唔好

侯爵府

國民生產總值:20292

BKXmas勳章

回覆樓主

係!唔可以太硬又唔可以太軟。我買果隻接近大人普通床墊咁樣。

別墅

國民生產總值:529

太硬太軟都唔得,周身郁可能想轉身,得閒放係大床同佢玩下,教下佢轉

別墅

國民生產總值:669

BKXmas勳章

chanxho 發表於 17-7-12 11:21
太硬太軟都唔得,周身郁可能想轉身,得閒放係大床同佢玩下,教下佢轉

但半夜三更明明訓緊覺,都想轉身?

水晶宮

國民生產總值:73827

BKXmas勳章

我都系買普通果D咋,我細B都系4個月多D,BB好動,醒左就要練習返身,有時返唔過,就發脾氣。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎