用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

家庭理財 今日: 55|主題: 37512

有買開405既jm

複式洋房

國民生產總值:215

現價仲抵入嗎?
見住佢4.5冇入...
現在$5都黎了

王國熱話
2017 孖胎媽媽?
孖b媽,你地生得,個肚有幾多吋?
想問問大家嘅雙胞胎幾週出世?

伯爵府

國民生產總值:16023

好媽媽勳章 BKXmas勳章

依家入太貴了吧!
我上星期放左部分..

複式洋房

雲妮彭 發表於 17-7-11 12:52
依家入太貴了吧!
我上星期放左部分..

我見之前話佢目標價會上到5個幾...想入一手擺下(emoji)(emoji)

伯爵府

020117 發表於 17-7-11 13:04
我見之前話佢目標價會上到5個幾...想入一手擺下(emoji)(emoji)
405升到5元以上,我都相信會既,但如果你高追,你又只入一手,真係無咩意思喎.
俾我就會等跌到4.6左右先入........

複式洋房

雲妮彭 發表於 17-7-11 13:12
405升到5元以上,我都相信會既,但如果你高追,你又只入一手,真係無咩意思喎.
俾我就會等跌到4.6左右先入..... ...

多謝你既意見呀
我之前research見人入405都係為收息
我都有咁既打算既...

伯爵府

020117 發表於 17-7-11 13:18
多謝你既意見呀
我之前research見人入405都係為收息
我都有咁既打算既...
唔使客氣!我都係第一次買呢隻收息股,
我3月同4月都有入,
本來諗住長放收息,
點知佢一路由4.5升到5元,
忍唔住上星期4.9元放左部分..

依家仲有5手...

我會等佢跌番或除淨再入啊...

洋房

國民生產總值:48

我有儲開405, 一個月入一至兩手...當儲錢
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎