用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

網購天地 今日: 93|主題: 61005

[淘寶] 枕頭

水晶宮

國民生產總值:55039

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 2017媽媽節

請問有無人淘過好瞓的枕頭?香港的sinoXXXX CasaXXX, 海X...都唔啱我
瞓完都頸痛

王國熱話
詩語閑情.......斯人讀潮水
孝敬父母,威力很大
氣泡 (1-50,更新50)
[轉載] 順時勿喜,逆時勿憂

禁止訪問

國民生產總值:316

水晶宮

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 2017媽媽節

巨浪大豆 發表於 17-7-11 15:03
好唔好訓好個人架,你最好去門市試下訓

有時要試瞓過夜先知。所以想睇下有冇平平地試左唔啱都唔肉赤嘛

禁止訪問

水晶宮

巨浪大豆 發表於 17-7-11 15:14
我都唔知硬定軟岩你,你睇睇啦
記住唔好用私人集運,會計體積重收貴好多

決明子試過了第三款可加高係我想搵的,謝謝

大宅

國民生產總值:3707

BKXmas勳章

blackberry 發表於 17-7-11 15:18
決明子試過了第三款可加高係我想搵的,謝謝
我最近都有一樣既問題
尋晚仲訓"黎"頸, 唉
決明子呀, 荞麦壳枕呀果D 我未試過
其實會好過乳膠枕嗎?

水晶宮

hohoho888 發表於 17-7-11 15:42
我最近都有一樣既問題
尋晚仲訓"黎"頸, 唉
決明子呀, 荞麦壳枕呀果D 我未試過

決明子冇彈力我自己就唔得。太空係幾舒服,但我覺得太高。我諗我要用低d枕頭

大宅

國民生產總值:3707

BKXmas勳章

blackberry 發表於 17-7-11 15:48
決明子冇彈力我自己就唔得。太空係幾舒服,但我覺得太高。我諗我要用低d枕頭
...
我都係要D低D既
之前買中間低側邊兩邊高果D, 諗住好D
但發現個頭一唔岩位就會"浪" 左中間, 訓左唔知條頸好似"吊住"咁, 仲衰

男爵府

國民生產總值:5399

BKXmas勳章

回覆樓主

有冇洒店枕頭

男爵府

國民生產總值:9833

BKXmas勳章

可以試吓水枕頭,高低視乎入幾多水,唔好處係比較重

水晶宮

terry.wong 發表於 17-7-12 22:29
可以試吓水枕頭,高低視乎入幾多水,唔好處係比較重
未聽過水枕頭, 去搵吓先thx

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

國民生產總值:5399

BKXmas勳章

巨浪大豆 發表於 17-7-12 22:55
淘寶好多酒店枕頭你可以search黎睇下
我上面第3條link都係酒店枕頭

謝謝妳

男爵府

BKXmas勳章

回覆 巨浪大豆 的帖子

除非你用好尖嘢插落去就會,我用過2隻都未漏過水

男爵府

BKXmas勳章

回覆 blackberry 的帖子

我用個隻牌子係mediflow,識得美國friend, us amazon買大約US$40-50,香港就yahoo有得買,比醫療用品店平

水晶宮

terry.wong 發表於 17-7-12 23:17
回覆 blackberry 的帖子

我用個隻牌子係mediflow,識得美國friend, us amazon買大約US$40-50,香港就yaho ...

好的。唔該
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎