在職全職

跳至
[全職媽媽] 開心傾~~Part 94

首頁

尾頁

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 17-7-14 09:17
你食好豐富dinner?
我食左唔多, 但大部份係肉

今早磅已經重左一磅

我係咪要食長齋

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yanyan-mummy 發表於 17-7-14 09:19
漂亮果個呢敘X俊?咁上下
IC, 同太陽女2果套??

我like女主, 但男主入唔到我後宮 maybe會開黎睇

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

早晨,

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bylobb 發表於 17-7-14 09:20
我食左唔多, 但大部份係肉

今早磅已經重左一磅

Group已經有人問點解之前未減時食一餐豐富既冇重到,而家減梗食一餐好啲嘅,就冇晒成個星期嘅努力,咁又真喎,我依家差唔多個個星期都任食火鍋,仲食埋放題,雖然冇輕到但係都冇重到,但係如果以前咁樣一定反彈

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bylobb 發表於 17-7-14 09:22
IC, 同太陽女2果套??

我like女主, 但男主入唔到我後宮 maybe會開黎睇

係同好嘈嗰個黃靜茵

象牙宮

yanyan-mummy 發表於 17-7-14 09:19
有個jm都係Bk既,同我地差不多果個星期開始,到而家減左10磅乍,佢已經跟足餐單,好令人沮喪
...
我已經減左10kg成績好滿意

雲母殿

多利是 發表於 17-7-14 09:22
早晨,

早晨多

雲母殿

bylobb 發表於 17-7-14 09:24
我已經減左10kg成績好滿意

所以咪話你順風順水囉,你呢啲case真係我gp 入邊100人都未必有一個

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

終於個心比較踏實,阿女城大 ASSO MGT 收左佢, 而家睇佢點啦~

城大朋友仔推介佢jupas可試 HK Poly U HD in Hotel Management, 佢好大反應話唔鐘意HD.....

象牙宮

yanyan-mummy 發表於 17-7-14 09:24
係同好嘈嗰個黃靜茵
呢個阿媽改錯名, 應該叫黃嘈茵

象牙宮

yanyan-mummy 發表於 17-7-14 09:23
Group已經有人問點解之前未減時食一餐豐富既冇重到,而家減梗食一餐好啲嘅,就冇晒成個星期嘅努力,咁又真 ...
我又覺得以前係慢慢重, 唔係都唔會變大肥婆喇

而家係好快重, 反而一見到就會立即刻制食量

同埋而家真係會經常睇實自己有冇重, 以前1個月都唔方上一次磅

象牙宮

多利是 發表於 17-7-14 09:27
終於個心比較踏實,阿女城大 ASSO MGT 收左佢, 而家睇佢點啦~

城大朋友仔推介佢jupas可試 HK Poly U HD in ...
你女報果間係咪 cccu??

The Community Colleage of CityU?

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

bylobb 發表於 17-7-14 09:18
邊個做???
漂亮男主 x sun女2

但我喜歡睇男女2果PAIR, 貼地

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

bylobb 發表於 17-7-14 09:19
由小池鮮肉做就已經加唔少分啦
我有睇, 但見去20集都仲未捉到壞人, 原來去到尾先捉到, 太拖喇.

寶石宮

bylobb 發表於 17-7-14 09:27
呢個阿媽改錯名, 應該叫黃嘈茵
佢仲有2-3個星期生得

象牙宮

yanyan-mummy 發表於 17-7-14 09:25
所以咪話你順風順水囉,你呢啲case真係我gp 入邊100人都未必有一個
...
我真係有付出架, 連c6都話我食果d菜肉鞋++都頂到, 超勁

餐餐食果d菜肉, 食到見到都冇晒胃口啦

只不過係我諗住點都頂埋個2個月, 減多10磅咪可以回復正常生活乍

象牙宮

htts 發表於 17-7-14 09:36
我有睇, 但見去20集都仲未捉到壞人, 原來去到尾先捉到, 太拖喇.
但19集告佢強x真係有d驚喜喎

雲母殿

bylobb 發表於 17-7-14 09:29
我又覺得以前係慢慢重, 唔係都唔會變大肥婆喇

而家係好快重, 反而一見到就會立即刻制食量

所以啲人咪就係諗會唔會反彈得好快

雲母殿

bylobb 發表於 17-7-14 09:37
我真係有付出架, 連c6都話我食果d菜肉鞋++都頂到, 超勁

餐餐食果d菜肉, 食到見到都冇晒胃口啦:si ...

我梗係知你有付出啦,不過學你話齋個個人體質唔同,有啲人有付出都未必有成果架

象牙宮

yanyan-mummy 發表於 17-7-14 09:39
所以啲人咪就係諗會唔會反彈得好快
咁就要睇下佢教我地點保養了

首頁

尾頁

跳至