在職全職

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

bylobb 發表於 17-7-14 09:39
但19集告佢強x真係有d驚喜喎
你填返個X字啦, 唔好令人誤會

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

bylobb 發表於 17-7-14 09:40
咁就要睇下佢教我地點保養了
都係果D招數架啦

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 17-7-14 09:41
告個犯強姦果樹真係有d風回路轉

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bylobb 發表於 17-7-14 09:40
咁就要睇下佢教我地點保養了

如果你一直keep住呢個餐單唔好放手,我覺得你可以keep到

寶石宮

bylobb 發表於 17-7-14 09:43
告個犯強姦果樹真係有d風回路轉
之後你再睇轉唔轉 我係差唔多集數就跳,  仲有男女2原來無真出軌

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

bylobb 發表於 17-7-14 09:33
你女報果間係咪 cccu??

The Community Colleage of CityU?
應該係..

象牙宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 17-7-14 09:41
尾呢幾集果件肥大女主靚女左佢就爽喇可以咀小池

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 17-7-14 09:43
如果你一直keep住呢個餐單唔好放手,我覺得你可以keep到
長期清茶淡飯, 實KEEP到啦

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 17-7-14 09:45
長期清茶淡飯, 實KEEP到啦

大魚大肉一定唔得啦

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

上次見個朋友瘦晒,原來佢每晚踩1小時單車, KEEP住踩了兩個月, 無介口,但有減食, 2個月減左1X磅...

真係要的起心肝....

寶石宮

bylobb 發表於 17-7-14 09:45
尾呢幾集果件肥大女主靚女左佢就爽喇可以咀小池
佢係靚女來架, 但我憎到佢C, 咀我小池丫喇.  之後有場啵啵開船嬲爆我

象牙宮

多利是 發表於 17-7-14 09:45
應該係..

如真係 cccu

而你女對 poly hotel m有興趣

個人認為, poly果個課程係會好過cccu

poly 呢科上年 avg收 21分

入得去個個都真係想讀書, 風氣都好d

http://atu.hk/adm-grades.php?programme=JS3090&year=2016

不過, 大前提都係你女喜歡

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 17-7-14 09:46
大魚大肉一定唔得啦
世上no free lunch嘅。

同埋跟computer virus theory一樣, 如個個減完唔反彈(即唔再幫襯), 佢地呢行就唔好賺啦

最好就自己量食而食, 唔好餐餐大魚大肉, 亦唔使話餐餐灼菜蒸肉嘅, 得閒做下exercise, 持之以恆, 就唔會話KEEP唔到.

雲母殿

htts 發表於 17-7-14 09:50

同埋跟computer virus theory一樣, 如個個減完唔反彈(即唔 ...

間唔中食下都得嘅,不過要睇實囉

象牙宮

htts 發表於 17-7-14 09:47
佢係靚女來架, 但我憎到佢C, 咀我小池丫喇.  之後有場啵啵開船嬲爆我
...
唔係一早開左船咩??

我睇晒gala, 佢又唔係咁乞人憎啫, 肥d樣都唔差, 起碼唔係一號咀2號眼

雲母殿

bylobb 發表於 17-7-14 09:49
如真係 cccu

而你女對 poly hotel m有興趣

佢女like management 係bba果d定hotel呀?

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 17-7-14 09:52
間唔中食下都得嘅,不過要睇實囉
一定啦. 我一餐食好多, 下餐就自己會減少架喇.

寶石宮

bylobb 發表於 17-7-14 09:53
唔係一早開左船咩??

我睇晒gala, 佢又唔係咁乞人憎啫, 肥d樣都唔差, 起碼唔係一號咀2號眼
邊有一早開呀?

象牙宮

htts 發表於 17-7-14 09:50

同埋跟computer virus theory一樣, 如個個減完唔反彈(即唔 ...

既然我減得, 就預左唔可以再餐餐大魚大肉

減到一定磅數之後都只可以間唔中一餐豐富

相信世界上大把女人都係咁keep fit

雲母殿

htts 發表於 17-7-14 09:55
一定啦. 我一餐食好多, 下餐就自己會減少架喇.

我而家個個星期任食火鍋,下星期又放題啦

首頁

尾頁

跳至