網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

大家要諗清楚用多寶集運,我張單 20kg 上門,地址大廈有停車場、有電梯到樓層、樓下車路。一句條款冇寫百份百送上門就要客人車邊收!否則扣起貨唔送!貨喺佢度,又比埋運費,即係局客樓下搬!仲威嚇退件返總倉!明天就報消委會

男爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 maggie403 的帖子

呢間試過一次, 又唔打電話又就咁丟係我屋企門口就算...咁比人當垃圾丟左咁點算....自此永不錄用

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

依間同4px有咩關係?我荃灣自提無問題,超正

大宅

maggie403 發表於 17-7-17 17:02
大家要諗清楚用多寶集運,我張單 20kg 上門,地址大廈有停車場、有電梯到樓層、樓下車路。一句條款冇寫百份 ...

收幾錢呀?我買鞋柜,有電話約好,立信送上門,鞋柜40kg收300港幣

複式洋房

Manybo 多寶網苦主資訊交換區
https://www.facebook.com/groups/1111899142260690

大宅

睛靈勳章

請問其它集運有沒有物流追蹤?
我是懂用淘寶選的:順豐/中通/四方
其它不懂怎用

大宅

maggie403 發表於 17-7-17 17:02
大家要諗清楚用多寶集運,我張單 20kg 上門,地址大廈有停車場、有電梯到樓層、樓下車路。一句條款冇寫百份 ...

超廢,我果次嬲到爆粗
我選左送到屋企,運費多一半
我等左5日,一個電話打來話你屋企有幾級樓梯吾送,話叫落來拿,我同佢講我行吾開,2個小朋友訓緊,最細個5 個月,佢話拿番倉
我勁嬲,我問佢咁都吾可以拿上來?!
佢反話我話氣差,我叫佢送係門口!之後收我線,我狂打都吾聽!
幸好之後我先生岩岩回家,拿番件貨

我差點想剎人

男爵府

回覆樓主

網上 copy,我好後悔無用順豐

大宅

我用佢自提,
Touch wood都叫做冇出事

但上次訂個貓厠所,
佢話我體積大,收我體積費、
好貴

首頁