興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

因為我唔係成日更新,仲用緊8.xx。聽人講話有時更新完仲衰,但因為想download 有d app要9以上。所以想問下各位更新左最新版有無bugs或者會太慢呢?
謝謝

侯爵府

bunnymini 發表於 17-7-26 22:05
因為我唔係成日更新,仲用緊8.xx。聽人講話有時更新完仲衰,但因為想download 有d app要9以上。所以想問下 ...

iPhone 6 已更新,無事,電力正常。

大宅

crshk 發表於 17-7-27 07:39
iPhone 6 已更新,無事,電力正常。

好的,謝謝

伯爵府

2023年兔年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

bunnymini 發表於 17-7-26 22:05
因為我唔係成日更新,仲用緊8.xx。聽人講話有時更新完仲衰,但因為想download 有d app要9以上。所以想問下 ...

我都係用緊8.幾,發現用開好多apps 開吾到,應該係因為個ISO 太舊,迫你一定要更新

大宅

小肥寶 發表於 17-8-6 17:43
我都係用緊8.幾,發現用開好多apps 開吾到,應該係因為個ISO 太舊,迫你一定要更新
...

係呀,而家大部分要iOS 9以上先用得,迫你update

伯爵府

2023年兔年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

bunnymini 發表於 17-8-6 18:30
係呀,而家大部分要iOS 9以上先用得,迫你update

唉!搞左4個鐘終於搞掂!由8去10

大宅

小肥寶 發表於 17-8-6 23:37
唉!搞左4個鐘終於搞掂!由8去10

4個鐘噤耐,我太耐無update 都唔知要噤耐但update 咗係咪好過之前呀?

伯爵府

bunnymini 發表於 17-8-6 23:49
4個鐘噤耐,我太耐無update 都唔知要噤耐但update 咗係咪好過之前呀?
...

我應該同你一樣太耐冇update, 因為要先做個backup, 可能太多野電腦又慢backup 比較耐,之後又話iTunes 吾update , 咁咪直接用手機更新個ISO

更新左又冇咩吾同,係按鈕制聲音怪d

大宅

小肥寶 發表於 17-8-6 23:53
我應該同你一樣太耐冇update, 因為要先做個backup, 可能太多野電腦又慢backup 比較耐,之後又話iTunes 吾 ...

每次更新都好鬼煩,所以其實我唔到最尾一刻迫我update 我都唔會up但無奈有好多apps都要9以上先得

伯爵府

bunnymini 發表於 17-8-7 00:30
每次更新都好鬼煩,所以其實我唔到最尾一刻迫我update 我都唔會up但無奈有好多apps都要 ...

係,所以已經迫到埋黎了

大宅

小肥寶 發表於 17-8-7 06:44
係,所以已經迫到埋黎了

首頁

尾頁

跳至