親子旅遊

跳至

首頁
23456...13

尾頁

複式洋房

mama915 發表於 17-8-10 21:38
我就係忘記了一樣野 星期日check out 打算去觀瀾新城食野 和玩 但訂穿梭巴士就攪錯了 忘了訂深圳間酒店離 ...

我都想咁樣呀, 東莞退房後過深圳玩, 但拎住行李搭果程車去深圳觀瀾keep行李會唔會好辛苦呢?
因為如果決定左呢個行程就要book深圳回程巴士

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

lotusykl 發表於 17-8-11 00:35
可能人多嚴格D ,深圳觀澜,我地上星期閒日去嘅 ,送100球golf,我地去冇乜人, 我們穿自己衫 ,兩個大人都 ...

其實送100球個塲,拖鞋都俾玩
已試過兩次

男爵府

請問泳池可否著TEE落水?

伯爵府

回覆樓主:

請問餐卷是否只可用於酒店內餐廳?用於觀瀾新城內商場食肆可以嗎?

大宅

agnesbee 發表於 17-8-11 14:01
請問餐卷是否只可用於酒店內餐廳?用於觀瀾新城內商場食肆可以嗎?

應該唔得!我只食過酒店範圍內那日本餐廳就知得.到時你再問清楚職員

伯爵府

lotusykl 發表於 17-8-11 14:09
應該唔得!我只食過酒店範圍內那日本餐廳就知得.到時你再問清楚職員

謝謝回答

大宅

回覆樓主

我地在深圳酒店西餐廳食過呢幾樣野,全部都好味!
價錢$7x-$12x

大宅

回覆樓主:

觀瀾新城
我地無玩波波池,玩左拓展$78玩全日,另外加$5買防滑襪,有工作人員指導,亞女話好玩

伯爵府

Lqueenie 發表於 17-7-31 19:21
係按高度的,1399套餐係包一小童 1.4米以下,如超過就另外收rmb120

我多一個高過140,要收380人仔

大宅

agnesbee 發表於 17-8-11 15:38

我都係有一個超過140cm嘅,一個未够100cm,由於平日去 ,冇自助餐供應,酒店幫我登記嘅職員好好吖,佢唔建議我地加380,話早餐到時另外買多一個位唔使一百蚊,所以我們最後就只加300元要兒童主題房

別墅

觀瀾新城不能用餐卷,新城對面有生態園隔離有間叫Patio Cafe 可用,好味又平

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

因為加一小朋友加收2百幾,高過140cm又額外加收百幾

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

小熊肥肥 發表於 17-8-11 13:58
請問泳池可否著TEE落水?

可以

珍珠宮

其實寫左只限酒店餐廳

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

1399套餐係包一個小朋友,而呢個小朋友如果高過140cm就要另外比120

大宅

lotusykl 發表於 17-8-11 15:55
我都係有一個超過140cm嘅,一個未够100cm,由於平日去 ,冇自助餐供應,酒店幫我登記嘅職員好好吖,佢唔建議我 ...

我之前試過餐卷用淨¥100用來付明天小孩早餐

大宅

bigfriednoodles 發表於 17-8-11 10:34
我都想咁樣呀, 東莞退房後過深圳玩, 但拎住行李搭果程車去深圳觀瀾keep行李會唔會好辛苦呢?
因為如果決定 ...

其實好方便,東莞check out坐車去新城食玩買,行李寄超市服務台,再預早係落車點等車返深圳會所,預早出車飛,小孩可入酒店玩波波池等上車。

大宅

Ilovetungtung 發表於 17-8-11 14:53

觀瀾新城

呢個波波池¥60小童,我地都有玩

大宅

fyyjott 發表於 17-8-10 19:44
我都係呢個星期六去東莞啊,都係成10人
酒店附近無咩食,人多call車都煩,
不過可以去觀瀾湖新城,電影保 ...

你第一天可以去中菜廳度食lunch,同香港飲茶一樣價,一來一回去新城會浪費很多時間

男爵府

ihpekkleduck 發表於 17-8-11 07:57
東莞酒店入面有便利店買零食?

有,但好细,冇乜野買,如食零食可香港帶定1,2包~

首頁
23456...13

尾頁

跳至