用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

今日: 3|主題: 25488

1個半月b轉奶粉

別墅

國民生產總值:603

BKXmas勳章

一星期轉左奶粉,原本食美素,有眼屎,放屁,有肚風,格日一便,之後轉左s26u, 而家面有紅包粒粒,成日卒眼卒鼻,之後面就紅哂好痕咁,放屁超臭,都係格日便便,d便便係好濕好似水咁,都唔知係咪又唔岩佢,唉…點算好

洋房

國民生產總值:44

回覆樓主

我b 都係飲美素,我覺得幾好,雖然都係有眼屎。
放屁都有但應該唔關奶粉事,佢食左空氣落肚,口出唔到就自然由屁出架啦。

大宅

國民生產總值:2041

開心吸收勳章

回覆樓主:

放屁係好事!我B轉左5次奶粉,美素ok喎,依家飲緊S26金,一日二、三次便便!

複式洋房

國民生產總值:284

BKXmas勳章

回覆樓主

我個b食緊A+
2日一次便

但最近面 頸有粒粒 醫生話係胎毒

我想轉低敏奶粉 但問左醫生作話唔需要轉住

別墅

國民生產總值:767

BKXmas勳章

鄧茶煲太太 發表於 17-8-8 10:26
我個b食緊A+
2日一次便
係咪初生bb得2,3個月大???初生b好多都有

複式洋房

國民生產總值:468

BKXmas勳章

鄧茶煲太太 發表於 17-8-8 10:26
我個b食緊A+
2日一次便
用金銀花煲水沖涼擦身,過一排就冇事
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎