用戶登入

找回密碼 | 註冊

寒冷天氣警告現正生效 - 資料由天文台提供紅色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供強烈季候風信號現正生效 - 資料由天文台提供
12oC.67%

義工

自由講場 今日: 580|主題: 943760

跳至
戴安娜皇妃婚後第一個情人

公爵府

國民生產總值:26486

BKXmas勳章

有無英國JM睇左Channel 4 剛剛播嘅
Diana: In her own words呀?

佢話24,25 歲時,同保護佢嘅Barry Mannakee成為情人,皇室於是整走個果個保鑣,3星期後,個保鑣情人車禍身亡

公爵府

BKXmas勳章

回覆樓主:

仲有,在此之前,佢發現查理斯王子同卡美拉有婚外情,好傷心,問英女皇點算,英女皇只係答:'I don't know what you can do with Charles,he is hopeless.'

珍珠宮

國民生產總值:46296

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BKXmas勳章

woodpecker 發表於 17-8-7 06:13
有無英國JM睇左Channel 4 剛剛播嘅
Diana: In her own words呀?

好詭異,所以外傳戴妃車禍係預媒,真係唔奇

rebeccaleeee    發表於 17-8-7 16:04
chuEleanora    發表於 17-8-7 11:25
SiuBBee    發表於 17-8-7 10:10

公爵府

BKXmas勳章

究竟我是誰 發表於 17-8-7 07:15

睇左佢呢段錄影,我都有d懷疑啦。

當年戴妃真係好受愛戴,對比起嚟,令其他皇家人員(尤其是查理斯王子) 形像向下調。

水晶宮

國民生產總值:57748

2017勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

人都去左咁多年, 而家D傳媒仲拎返出黎講

男爵府

國民生產總值:5283

BKXmas勳章

同是王妃,安德魯王子嘅老婆莎拉,相對幸運好多,離咗婚都少有報導,自由自在好多!

男爵府

國民生產總值:5283

BKXmas勳章

之前有風水師算過,戴妃可能當時懷有男友骨肉,引起英國皇室血統嘅尷尬,所以⋯⋯

公爵府

國民生產總值:27772

BKXmas勳章

MsBusy 發表於 17-8-7 10:01

紀錄片,2位王子都同意並有份拍攝

男爵府

國民生產總值:7043

BKXmas勳章

唔通英女皇係好人咩?! 天下間一講到利益就反面!!

伯爵府

國民生產總值:19400

BKXmas勳章

AGa1111 發表於 17-8-7 10:55

唔係第4 頻道呢一輯, 呢輯係當年戴妃個演講老師錄的(部份訓練帶), 佢係不時賣俾唔同電台賺錢。

皇室同戴妃家都試過阻止, 兩位皇子NO COMMENT~~ 我估佢地已知內容(之前係美國播過) , 現實啲係阻都無用, 點睇都係查理斯同卡美拉包底。

琥珀宮

國民生產總值:174032

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章 2017媽媽節

伯爵府

國民生產總值:19400

BKXmas勳章

woodpecker 發表於 17-8-7 06:20
仲有,在此之前,佢發現查理斯王子同卡美拉有婚外情,好傷心,問英女皇點算,英女皇只係答:'I don't know ...
講真外國奶奶都管唔到咁多。

當年我都唔係戴妃粉絲, 但查理期的確又除了皇太子個名真係一無是處...... 唯一似個相係去咗福島前線。

水晶宮

國民生產總值:57748

2017勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

AGa1111 發表於 17-8-7 10:55

原來2位王子都同意播? 我無睇過呢個特輯,我見新聞講, 當中不只有牽涉婚外情, 仲有個人私生活, 感覺唔太好, 個人意見

寶石宮

國民生產總值:268189

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 2017勳章 BKXmas勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

國民生產總值:1116

BKXmas勳章

大宅

國民生產總值:1408

BKXmas勳章

MsBusy 發表於 17-8-7 10:01

別墅

國民生產總值:835

回覆樓主

是但啦,都隔左咁多年!
最唔想傳媒成日抽戴妃水啦,死左都仲要狂追猛打

寶石宮

國民生產總值:343216

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

好殘忍

珍珠宮

國民生產總值:30359

BKXmas勳章

Joycemom 發表於 17-8-7 10:09
之前有風水師算過,戴妃可能當時懷有男友骨肉,引起英國皇室血統嘅尷尬,所以⋯⋯
...

聽講過

大宅

國民生產總值:3352

BKXmas勳章

MsBusy 發表於 17-8-7 11:08
原來2位王子都同意播? 我無睇過呢個特輯,我見新聞講, 當中不只有牽涉婚外情, 仲有個人私生活, 感覺唔太好, ...

同意,同埋人都死咗咁耐,做乜仲要講佢啲婚外情呢啲事

佢生前做咁多善事又唔提,淨係喺度無限輪迴婚外情事件

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎