自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

聽講戴妃打算向外界發表震撼消息,所以有估計佢想公布要同埃及回教徒男友結婚,甚至係巳有對方骨肉。

雖講戴妃同查理斯既婚姻好慘,公事上佢進步得好成功好受愛戴,但私生活上佢唔算比查理斯卡米拉好。 佢只係嫁入皇家就算,但佢係未來國君之母,唔為國家,佢都要為個仔諗下。 嫁入皇家,仲要係未來國君之母,有啲嘢要識諗識犧牲。 就算社會點進步都好,佢有情人可以,但再婚對象唔能令個仔陷入困局。 佢太任性,亦唔夠自覺, 呢個悲劇收場佢自己攞嚟

伯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

傳媒咁多年都唔放過佢

洋房

禁止訪問

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

woodpecker 發表於 17-8-7 06:20
仲有,在此之前,佢發現查理斯王子同卡美拉有婚外情,好傷心,問英女皇點算,英女皇只係答:'I don't know what you can do with Charles,he is hopeless.
所以Charles到而家都仲只係皇子

禁止訪問

禁止訪問

公爵府

MsBusy 發表於 17-8-7 10:01
人都去左咁多年, 而家D傳媒仲拎返出黎講

如果真係另有內情,真相最好要公吿天下

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ivycowcow 發表於 17-8-7 16:07
如果真係另有內情,真相最好要公吿天下
咁睇完見到咩真相?

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Joycemom 發表於 17-8-7 10:09
之前有風水師算過,戴妃可能當時懷有男友骨肉,引起英國皇室血統嘅尷尬,所以⋯⋯
...

Really,風水師算過
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

人都死左咁耐, D人仲不停出嚟抽水搵錢, 死冇對証, 講乜都得o架啦

大宅

RelaxHippo 發表於 17-8-7 14:29
聽講戴妃打算向外界發表震撼消息,所以有估計佢想公布要同埃及回教徒男友結婚,甚至係巳有對方骨肉。

下?

佢私生活確實麻麻,但要講到佢自己攞黎又有點兒那個吧。人已去,我覺得唔應該咁講囉。

珍珠宮

2024年龍年勳章

AGa1111 發表於 17-8-7 10:55
紀錄片,2位王子都同意並有份拍攝

佢地同意果個,係另一套紀錄片。

昨日播出果套,戴妃係親口講出查理斯同卡美拉婚外情對佢嘅困擾。而戴妃近身職員話,戴妃曾直接請卡美拉離開查理,但卡美拉答,"你都有兩個beautiful sons啦!"

我感覺卡美拉係覺得好,你仲唔滿意? 你有仔我無喎!

另外查理斯同戴妃講過,我唔要做無二奶嘅Prince of Wales (因為佢d祖先中,就Prince of Wales嘅通通都有二奶).

我覺得播出呢套紀錄片,對戴安娜皇妃係好事,可以俾佢發聲,當時皇室對佢好差,好唔公平,想唱衰佢。

珍珠宮

2024年龍年勳章

DoReMi媽媽 發表於 17-8-7 15:51
所以Charles到而家都仲只係皇子

Charles喺英國國內都唔受歡迎,好多英國人想英女皇直接交位俾威廉王子,唔好俾查理斯做皇帝

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

woodpecker 發表於 17-8-7 16:43
Charles喺英國國內都唔受歡迎,好多英國人想英女皇直接交位俾威廉王子,唔好俾查理斯做皇帝
...
我諗英女皇都想係咁

公爵府

RelaxHippo 發表於 17-8-7 14:29

我同意你呢個point,不是為條死佬,不是為國家也應該為啲仔!畢竟仔係自己生

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

似乎英女皇根本唔會退位, 一路做女皇做到佢bye bye, 到時個位邊個坐, 唔使理。 仔坐又好, 孫坐又好。

首頁

尾頁

跳至