用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

東區媽媽會 今日: 0|主題: 6140

炮台山學芭蕾舞

洋房

國民生產總值:50

最近岩岩搬去炮台山想幫個女搵芭蕾舞學校,上網見到有間俄羅斯芭蕾舞學校,睇番D老師好似好PRO咁,唔知有冇人跳緊?打過電話問就話係冇考試,咁我又冇咩所謂,最緊要係教得好最重要。
有冇人去過可以比下意見?

王國熱話
小朋友大脾氣,可以點教 Part III
K2 識數曬中英文1-100,係正常定算早識?
我唔係好媽咪
返PN 3歲B仔,突然唔肯返學.

大宅

國民生產總值:2925

BKXmas勳章

回覆樓主

留毛,我都想知,我都住炮台山

洋房

hahakei 發表於 17-8-17 23:45
留毛,我都想知,我都住炮台山

今日岩岩去試堂,就感覺真係認真上堂囉,個女話冇以前好玩,但見佢成身汗,問佢係咪好嚴佢話嚴過以前,問佢話跟唔跟到,佢又ok,諗住可以係度試下

大宅

國民生產總值:2684

好媽媽勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

想問下幾錢堂?一期有幾多堂?唔該

洋房

cici668 發表於 17-8-21 08:30
想問下幾錢堂?一期有幾多堂?唔該

尼期由8月中到12月中,18個星期,大概200蚊一堂啦

大宅

國民生產總值:2684

好媽媽勳章 BKXmas勳章

Crylolo 發表於 17-8-21 09:50
尼期由8月中到12月中,18個星期,大概200蚊一堂啦

好,唔該你

大宅

國民生產總值:2445

BKXmas勳章

係邊呢?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎