用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

婆媳關係 今日: 2|主題: 25095

奶奶叫個仔離婚

大宅

國民生產總值:1317

BKXmas勳章

同隻老狐狸抄大獲, 她叫個孺教仔同老婆離婚, 她講"雖然天主教徒不主張離婚,但係最重要係個仔開心", 勁憎隻老狐狸..大家會點做

王國熱話
廸士尼自備食物
香迪士尼入場
帝景酒店package 抵嗎?
暑假想去露營嗎?

侯爵府

國民生產總值:23834

BKXmas勳章

回覆樓主:

咁最緊要睇妳老公囉,人地淨係講,最終決定果個係妳老公

Jolin_Yuen    發表於 17-8-7 12:46

大宅

國民生產總值:3482

BKXmas勳章

wangel2@hotmail 發表於 17-8-7 11:45
同隻老狐狸抄大獲, 她叫個孺教仔同老婆離婚, 她講"雖然天主教徒不主張離婚,但係最重要係個仔開心", 勁憎隻 ...

你都可以叫c6同老狐狸脱離母子關係。

男爵府

國民生產總值:8225

BKXmas勳章

回覆樓主:

無前因後果,評論唔到,何解同奶奶關係如此差?

子爵府

國民生產總值:14408

BKXmas勳章

如果個老公話離咁咩離囉.
無論你是對是錯你都係輸俾隻"老狐狸"㗎啦.

大宅

國民生產總值:3516

BKXmas勳章

wangel2@hotmail 發表於 17-8-7 11:45
同隻老狐狸抄大獲, 她叫個孺教仔同老婆離婚, 她講"雖然天主教徒不主張離婚,但係最重要係個仔開心", 勁憎隻 ...

睇返你C6點處理喇,就算嘈大架都唔應該教個仔同老婆離婚

子爵府

國民生產總值:10205

BKXmas勳章

回覆樓主:

對住呢類99,最好同老公約法三章有咩事兩公婆處理,唔可俾99知和插手。當初婚前輔導都甘提醒我。
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

大宅

國民生產總值:1576

Huuu 發表於 17-8-7 18:06
對住呢類99,最好同老公約法三章有咩事兩公婆處理,唔可俾99知和插手。當初婚前輔導都甘提醒我。
...

大宅

國民生產總值:1531

BKXmas勳章

我都試過
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎