用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

婆媳關係 今日: 31|主題: 25256

奶奶叫個仔離婚

大宅

國民生產總值:1345

BKXmas勳章

同隻老狐狸抄大獲, 她叫個孺教仔同老婆離婚, 她講"雖然天主教徒不主張離婚,但係最重要係個仔開心", 勁憎隻老狐狸..大家會點做

王國熱話
俾著你地,會唔會同埋6299去旅行?
想99快D死...可以點?
99幫我洗底褲
有冇人同我一樣介意99入自己睡房同廁所?

公爵府

國民生產總值:25738

BKXmas勳章

回覆樓主:

咁最緊要睇妳老公囉,人地淨係講,最終決定果個係妳老公

Jolin_Yuen    發表於 17-8-7 12:46

大宅

國民生產總值:4215

BKXmas勳章

[email protected] 發表於 17-8-7 11:45
同隻老狐狸抄大獲, 她叫個孺教仔同老婆離婚, 她講"雖然天主教徒不主張離婚,但係最重要係個仔開心", 勁憎隻 ...

你都可以叫c6同老狐狸脱離母子關係。

男爵府

國民生產總值:8958

BKXmas勳章

回覆樓主:

無前因後果,評論唔到,何解同奶奶關係如此差?

子爵府

國民生產總值:14749

BKXmas勳章

如果個老公話離咁咩離囉.
無論你是對是錯你都係輸俾隻"老狐狸"㗎啦.

大宅

國民生產總值:4970

BKXmas勳章

[email protected] 發表於 17-8-7 11:45
同隻老狐狸抄大獲, 她叫個孺教仔同老婆離婚, 她講"雖然天主教徒不主張離婚,但係最重要係個仔開心", 勁憎隻 ...

睇返你C6點處理喇,就算嘈大架都唔應該教個仔同老婆離婚

子爵府

國民生產總值:11094

BKXmas勳章

回覆樓主:

對住呢類99,最好同老公約法三章有咩事兩公婆處理,唔可俾99知和插手。當初婚前輔導都甘提醒我。
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

大宅

國民生產總值:1750

Huuu 發表於 17-8-7 18:06
對住呢類99,最好同老公約法三章有咩事兩公婆處理,唔可俾99知和插手。當初婚前輔導都甘提醒我。
...

大宅

國民生產總值:1939

BKXmas勳章

我都試過

大宅

國民生產總值:2601

BKXmas勳章

我係相反,

我叫我99同我C6講同我離婚.........

激到佢無聲出,

男爵府

國民生產總值:6723

BKXmas勳章

何解99認為個仔同你離婚係開心呀

大宅

國民生產總值:3727

BKXmas勳章

回覆樓主:

有d奶奶根本當初就唔想個仔結婚, 而家有機會仲唔勸個仔離婚咩, 有d奶奶當初會叫有咗bb都唔好生, 落咗佢就以為一天光哂, 呢d奶奶控制慾好強, 鐘意佢安排嘅路先叫好, 唔會理後果唔會理人感受。

大宅

國民生產總值:2511

BKXmas勳章

佢講乜唔重要,最重要係你c6點唸遮

禁止訪問

國民生產總值:659

民房

國民生產總值:30

回覆 [email protected] 的帖子

睇黎積怨好深wo...咁你老公點睇先?

珊瑚宮

國民生產總值:121487

畀面勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

無前因後果,好難講佢錯晒,有時,都要睇對方响乜場合時間原因下........講呢d
舉例 : 個新袍偷食,港女或公主病,大食懶........等等

洋房

國民生產總值:31

回覆 [email protected] 的帖子

你又唔係同99結婚,離唔離婚唔係佢話事lor

別墅

國民生產總值:577

BKXmas勳章

回覆樓主:

叫佢快啲襯地林喇,做人都唔係一件好開心既事黎架渣

複式洋房

國民生產總值:196

回覆樓主:

如果你兩公婆好地地既話, 真係話之佢死

民房

國民生產總值:24

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
colormama 發表於 17-8-25 13:18
有d奶奶根本當初就唔想個仔結婚, 而家有機會仲唔勸個仔離婚咩, 有d奶奶當初會叫有咗bb都唔好生, 落咗佢就以 ...

同感,因為我都經歷過
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎