夫婦情感

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

回覆 RAY媽 的帖子

之前c6的語言傷害,常吵架真的好想放棄,離婚,但經過多月的時間大家也有心改變,沒有以前常吵。但再一起後冇幾耐,佢同事出現。

大宅

回覆 soso1227 的帖子

我唸佢地冇咁快發展到這樣,只是個女人真是好喜歡c6.當佢偶像咁,好鐘意同佢傾計。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 richy 的帖子

男人好鍾意被崇拜嘅感覺,你試下多D開口讚C6,
讚佢叻丶大力丶乜都知丶幫得手、靚仔⋯⋯
講到你冇左佢唔掂咁。

大宅

佢地每天也見,有開會,好密切關係的同事。今天放工後佢也有line c6話走時不見他,又要掛他一星期了。因為c6明天開始放假。知道c6暫時對她冇感覺,原因可能係我哋剛剛係翻一齊,他亦沒有delete line對話和也給我可以用他電話。嗰女人做到好出面。不想嗰女人成曰line c6。

大宅

richy 發表於 17-8-7 23:50
佢地每天也見,有開會,好密切關係的同事。今天放工後佢也有line c6話走時不見他,又要掛他一星期了。因為c ...

c6既然畀電話你,你咪用佢電話叫個女人以後唔好再line c6

大宅

回覆 rickhss 的帖子

只是怕影響c6工作

大宅

唉!

大宅

C6好興咁同我講:話除非唔做,否則工作上一定有接觸。叫我以後唔好再提嗰女人,佢返工已經好煩。總之他們只是同事,人地點唸佢唔理。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 richy 的帖子

條女真係姣到出汁,但你C6俾得你睇佢地msg,就係冇野,
可能條女真係唔啱你C6口味,咁你就唔好提咁多,
以免令你C6有「感覺」,
或令佢怕煩以後唔俾你睇手機。
努力經營兩公婆的關係,
拍下拖丶食下好野,
得閒約C6食lunch宣示下主權,
大家開心就冇咁易俾位狐狸精入。

大宅

對!如果對方是他杯茶,有人送上門,c6一定出軌,是大多數男人天性。現在C6多數每天跟他們(有女人)的吃飯或單獨我不知道,始終心是不舒服。我成日係度唸個女人咁lum c6, 罐酒c6或其他手段都做得出。好不開心。

伯爵府

richy 發表於 17-8-8 23:19
C6好興咁同我講:話除非唔做,否則工作上一定有接觸。叫我以後唔好再提嗰女人,佢返工已經好煩。總之他們只 ...

你老公又講得有道理,你懷疑又好正常,真係兩難再咬住唔放,只會送左個老公比人..

珍珠宮

回覆樓主:

呢d女人真係cheap到出汁!完全當你冇到!
既然你c6比你用佢電話,咁轉左line相做你地合照,你間中去接下c6放工或者搵佢食lunch得唔得呀?

大宅

有些朋友覺得c6對我說藉口,用好煩和叫以後不要再提,大家是同事來掩飾。對住個女人可能另一個樣,否則個女人吾敢咁姣咁出面,c6一定做左啲嘢。男人天性,有幾多個會拒絕送來的女人?除非女人非常唔掂。

大宅

回覆 Lorican 的帖子

會轉相,剛和c6復合,還沒想到這點。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

richy 發表於 17-8-9 14:01
有些朋友覺得c6對我說藉口,用好煩和叫以後不要再提,大家是同事來掩飾。對住個女人可能另一個樣,否則個女 ...
未必係藉口,男人要面,大家同事,正常都客客氣氣。個姣婆知唔知有你存在?
你多D搵C6,有機會去C6公司擦下存在感先啦。

大宅

剛話叫c6轉相,比佢話唔好咁煩搞咁多嘢,工作已很煩,唔好做小動作。

珍珠宮

richy 發表於 17-8-9 15:17

剛話叫c6轉相,比佢話唔好咁煩搞咁多嘢,工作已很煩,唔好做小動作。 ...

你自己轉呀,做咩叫佢轉,唉…你咁樣,你c6會覺得煩上加煩。

大宅

嗰女人當然知c6有老婆和仔。c6一定覺得我去佢公司係搞小動作,剛比佢話我煩、無聊。佢話一早話同事。我話來食飯找他,他說你咪來囉。我唔知佢係咪大我。另外,電話他任我check message,其實我唔知佢有冇delete某些敏感message,我有很多懷疑他,感覺辛苦。

翡翠宮

剛話叫c6轉相,比佢話唔好咁煩搞咁多嘢,工作已很煩,唔好做小動作。 ...

我都覺得你好煩
條街咁多人, 點知邊個O岩FEEL; 邊個唔O岩
你防得幾多呢?
呢個世界,係你既就係你既; 唔係你既; 你做幾多野; 落幾多重防衛網,都留唔到對方

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

佢返返下工,真係唔好搞呢D,要睇時機,明唔明白?
例如放假在家或出街,睇到或影左張靚相,
就順水推,話不如用來做頭象⋯⋯

首頁
12345...9

尾頁

跳至