夫婦情感

跳至

首頁
12345...9

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

richy 發表於 17-8-9 15:24
回覆 soso1227 的帖子

嗰女人當然知c6有老婆和仔。c6一定覺得我去佢公司係搞小動作,剛比佢話我煩、無聊。 ...
你話去你C6公司搵佢,佢話ok,你又懷疑佢大你,
何必諗咁多,
暫時你C6都坦盪盪,
你就唔好懷疑佢,
衰都係條姣婆衰,
冇理由燒埋你C6嗰叠。

大宅

說對了,我們現在放假中。上星期女人先話唔捨得佢放假,昨晚已信息佢問工作上意見。放假都問,我真係興。

大宅

其實佢公司有很多單身男,點解要咬住c6唔放,可能只有c6睬佢或者c6做過啲嘢。

洋房

回覆 richy 的帖子

個女人恨男人恨成咁,搞到好似地球無曬男人其實個女人幾old?

大宅

回覆 YUKI444 的帖子

女人是3x中。剛升職。我覺得佢都幾識耍手段會對c6鬆一排之後又緊番D。會約c6出街狂send message,跟著又靜幾日。

洋房

回覆 richy 的帖子

我覺得係個女人悶無野做先搵你男人,我老公新請左個女仔(24歲)岩讀完U倏左一年野,搞到我都有啲擔心出唔出去搵野做好,唔返工可以照顧下啲寵物同睇住個老公

大宅

richy 發表於 17-8-7 12:48
如題。剛與c6係番埋一齊,就遇到她。她常用line與c6聯絡。言談中說好想找一個像c6的男友。上星期公司船河, ...

好多中女自己知搵唔到男人結婚,所以咪搶人老公囉,最初同男人講唔計較名份,時間耐左咪玩野囉,攪散人地頭家就開心

大宅

C6今日終於承認對嗰女人有些好感但未到喜歡,他說她對佢十分好。死纏真的有用。我應怎麼瓣?他們日日見

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

richy 發表於 17-8-28 23:30
C6今日終於承認對嗰女人有些好感但未到喜歡,他說她對佢十分好。死纏真的有用。我應怎麼瓣?他們日日見 ...
只是有些好感,唔使過份緊張。條女咁冧你C6,
你C6乜自信都返嚟,
你不停提住丶問住,
亦令你C6多左去諗條女!
不如你多D去接C6放工或約佢食lunch,
宣示下主權先。

複式洋房

richy 發表於 17-8-7 12:48
如題。剛與c6係番埋一齊,就遇到她。她常用line與c6聯絡。言談中說好想找一個像c6的男友。上星期公司船河, ...

同你老公講如果偷食後果係乜,老闆一定憎里d男女關係,全公司一定知,名譽掃地,你會離婚,佢會無左份工,到時雙失。
或者你直接line條女,問佢想唔想保住份工,話你有對話係手。

複式洋房

soso1227 發表於 17-8-29 01:46
只是有些好感,唔使過份緊張。條女咁冧你C6,
你C6乜自信都返嚟,
你不停提住丶問住,

岩 要出現 會一會條女都好

複式洋房

richy 發表於 17-8-28 23:30
C6今日終於承認對嗰女人有些好感但未到喜歡,他說她對佢十分好。死纏真的有用。我應怎麼瓣?他們日日見 ...

你信? 唔通同你坦白咩。話少少=打左8折。佢繼續line已經有問題。叫老公係你面前開speaker打畀條女話無可能, 會聽到好多野。

複式洋房

mayheun 發表於 17-8-11 13:53
好多中女自己知搵唔到男人結婚,所以咪搶人老公囉,最初同男人講唔計較名份,時間耐左咪玩野囉,攪散人地 ...

係我件出軌對象28急住嫁個d,唔理好醜

大宅

深藍色 發表於 17-8-29 12:11
係我件出軌對象28急住嫁個d,唔理好醜
28好後生,要咁急!

大宅

深藍色 發表於 17-8-29 12:10
你信? 唔通同你坦白咩。話少少=打左8折。佢繼續line已經有問題。叫老公係你面前開speaker打畀條女話無可能 ...
若好line嗰女人,c6一定反面,話哂嗰個係佢工作伙伴,互利互惠嗰種。

大宅

昨天拿東西給c6,佢地食完飯出黎,c6介紹我比佢上司識,嗰女人我一眼就見到她,她好nice咁叫我啞嫂你好!c6送我去出口,女人就同c6話記住返黎開會。之後我問c6洗唔洗佢提呀,c6就話都話左係同事,冇野㗎,搵食都行遠啲。之後check c6 信息,女人話你老婆原來咁蒙。都唔知咩意思。又唔想再問c6佢又會話我check佢。真係好煩!

複式洋房

richy 發表於 17-8-30 00:05
28好後生,要咁急!

睇過佢fb啦,post埋d咩 "係里個香港到左28仲嫁唔出xxxxx" 同埋 "男友無錢結婚xxxxx" 文章,擺明恨嫁

複式洋房

richy 發表於 17-8-30 00:07
若好line嗰女人,c6一定反面,話哂嗰個係佢工作伙伴,互利互惠嗰種。

我都明既,我件都係

複式洋房

richy 發表於 17-8-30 00:19

昨天拿東西給c6,佢地食完飯出黎,c6介紹我比佢上司識,嗰女人我一眼就見到她,她好n ...

個女人都幾自大,擺明話你。我件個女人都係wts對話中我,把口仲賤過你件女人里句,我到今日仲記住。
我覺得你要留意同老公互動對話,強勢既正印永遠蝕底,你睇hedie+mandy/ 伍詠微/李心潔就知。裡個層唔知柔唔柔弱,但面個層共通點都係唔強勢既。
如果你話佢好機心,同樣睇佢見你後回應都知佢好勝/自尊心強既類型。醒目既唔會立即去踩正印,反而讚正印,等男方反答正印缺點。佢甘快踩人,即妒忌,呈口舌之快,即有自知之明,例如你講既年紀大,外貌靚唔靚唔知,但我相信靚出面大把世界就唔駛要反勾引有婦之夫,除非你老公好有米,另外里個年紀未婚而且未有對象,好大可能係性格唔好,例如脾氣大或女皇病,男人覺得難相處,所以維繫唔到長期感情。從以上分析,你更加要保持溫柔正印形像。

大宅

回覆 深藍色 的帖子

嗰女人3x好發姣,懂耍手段有時對c6忽冷忽熱。

首頁
12345...9

尾頁

跳至