夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

kimmS 發表於 18-1-16 11:15
好唔掂喎, 個男人唔識拒絕好有問題
啲衰男人點會同愛慕佢D賤女人玩拒絕。話明賤男女。

翡翠宮

richy 發表於 18-1-16 00:47
完全唔熟。這個時間沒有再理會佢地但上星期冇意看到個死八婆在信息𥚃發了一連串kiss u公仔圖案。我 ...

無乜可以做

佢吾會理你
你吾會離婚

大宅

死8寫真係好喜歡你,c6沒有答.我看到火起。

別墅

richy 發表於 18-1-17 00:39
死8寫真係好喜歡你,c6沒有答.我看到火起。

點解你又會睇到?
你老公都明知你睇到會火滾, 好心佢delete佢
但佢又唔怕你睇到,真係好唔明白

大宅

happycchau 發表於 18-1-19 11:44
點解你又會睇到?
你老公都明知你睇到會火滾, 好心佢delete佢
但佢又唔怕你睇到,真係好唔明白
他沒有delete,可能delete唔切,佢成日話自己光明正大唔會delete,人地做什麼佢控制唔到,只要自己冇嘢就得。我有叫他拒絕人但他總是說唔會廢時間理佢。我知道這是藉口而已。

大宅

現在c8常發錄音爹聲爹氣,把聲好衰如果我係男人也唔鐘意,完全唔討好。但我唔知c6點唸。

別墅

richy 發表於 18-1-24 08:12
現在c8常發錄音爹聲爹氣,把聲好衰如果我係男人也唔鐘意,完全唔討好。但我唔知c6點唸。 ...

爹声爹氣男人点會唔受?

瑪瑙宮

happycchau 發表於 18-1-24 08:50
爹声爹氣男人点會唔受?
x 2

大宅

Nancy20090615 發表於 18-1-24 09:41
x 2
可能我覺得c8個樣唔得,所以唔討好。

別墅

richy 發表於 18-1-24 23:54
可能我覺得c8個樣唔得,所以唔討好。

男同女既眼光好唔同,夠姣佢地就ok

大宅

不過我都忍夠,查番通話紀錄,我不在家時,c6和c8傾了成個鐘電話,以前我也話過c6,佢應承放工后只會message工事唔會講電話。男人真係信佢一成都死。
其實c8常在message也會說肉麻嘢當我死,有次寫I need u 十次,c6冇回應,我唔知佢有回應delete左定點。之後我勁話佢點解吾拒絕人,c6當然藉口多多話費事理佢。
積埋積埋我會打去鬧c8唔好再死纏c6,我知咁做會一拍兩散但我已忍夠。

男爵府

richy 發表於 18-1-26 00:04
不過我都忍夠,查番通話紀錄,我不在家時,c6和c8傾了成個鐘電話,以前我也話過c6,佢應承放工后只會messag ...

你老公似係欲拒還迎,佢地唔收手你都冇辦法。

大宅

今次重離譜c8有一排冇理c6,但之後又幫c6在公司解圍,而家佢地關係更有默契,c8重話比c6知可惜一切太遲,真係好愛佢,好似迫c6表白。c6冇答佢,佢地繼續玩這場遊戲,我可以點?c8當我透明,我好有衝動覆c8鬧爆佢。喺每次都有把聲音叫我忍。

大宅

richy 發表於 18-1-24 08:12
現在c8常發錄音爹聲爹氣,把聲好衰如果我係男人也唔鐘意,完全唔討好。但我唔知c6點唸。 ...

如果係我真係好難唔忍手轉發sd去公司群組

珍珠宮

我直覺認為你老公同個女人有野。唔係話有性關係(呢樣我都唔知,又去過旅行) 但一個女人可以咁厚面皮?我估個男人應該唔多唔少都俾咗答案個狐狸,佢好受落個狐狸冧佢。只於你見到個女人send好鐘意佢呀,kiss佢既圖案呀...你老公無回應佢,可能佢地有默契隻狐狸send呢啲,你老公就不必應佢,或者...你老公應咗佢之後del咗啲回應。
總之,佢地係有啲野,你老公個心都傾向想同狐狸有野。

你老公唔可以試下揾過其他工咩?佢咁緊張份工,唔顧及你感受仲去旅行,好大間公司?

男爵府

女人何苦為難女人,死姣婆

大宅

回覆 射手貓 的帖子

如果我咁做同c6一定玩完

大宅

回覆 crazypaper 的帖子

佢地行頭好细,公司好福利,c6一定晤會走,轉工也不容易。我現在迫c6答c8有我和仔仔的大存在好愛我地,迫c8離開。但我知c6晤會聽我講,難得有人冧佢仲晤把握機會縦使不是他杯茶。其實佢地繼續玩,終有一天動真情,我真係為佢地嘢好煩好無助。

大宅

真係好憎死8,當我透明,夜嘛嘛call c6

大宅

回覆樓主

樓主加油,睇晒你d 信息,同明白你既辛苦,我都試過有一段咁既日子,雖然果個只係男朋友,但都拍左成6年,係結婚對象。同你一樣比公司第個dept 既女人睇中左,不過我ex 抵唔住個女人同人地曖昧左。講番樓主,其實你地結左婚又有小朋友,而且你c6 同果c8 都有半年以上既日子,我覺得你c6 應該都係珍惜家庭既人,如果唔係男人可以話變就變同埋用下邊諗野,做左先唔好晒果d. 但你c6 既定力都好夠,差唔多成年都無做左d 對唔住家庭既野出黎,其實樓主可以多d 信任你c6, 對佢好d 等佢知道你既好,家庭既重要,咁佢會無咁易做錯事。樓主加油呀!希望c8 快d 搵到第個對象唔好再搞住你c6啦!

首頁

尾頁

跳至