用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 6337|主題: 933329

愉景灣彈彈床

大宅

國民生產總值:2378

BKXmas勳章

有冇JM前兩日去愉景灣玩免費彈床、滑梯

大宅

國民生產總值:2036

BKXmas勳章

2007WNIP 發表於 17-8-7 13:29
有冇JM前兩日去愉景灣玩免費彈床、滑梯

留毛

水晶宮

國民生產總值:60082

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

想知滑梯係乾定濕呢
數學是不完美事實的完美呈現

大宅

BKXmas勳章

Chowying 發表於 17-8-7 13:40
想知滑梯係乾定濕呢

想問下多唔多人,因露天係未好熱。

大宅

國民生產總值:1145

想知

子爵府

國民生產總值:12280

BKXmas勳章

回覆樓主:

去左,但我個人唔建議去。

人未算係好多,但個滑梯game排15-20分鐘玩3分鐘,sir5-6次到,排果時堅晒堅辛苦堅辛苦,大肶流汗好似瀬尿咁。仲有其他吹氣game,但太晒,細路無心機排,唔想排,但sir果刻係好玩既。
沙灘D水好黑,唔掂。

有6條充氣滑梯90-130 cm玩; 有個好似搞伴機咁就要140 cm玩; 有幾部船仔,由於條隊長,太熱無行過去睇,但應該適合幼童。

沙灘有花灑沖身,D水堅凍,好多細路喊晒口大叫,更衣室唔多覺有,細路多數躲在一旁換衫。

最差係我坐船去的,臨泊岸見到近日內地相撞貨船漂入香港的油污。

大宅

國民生產總值:2764

BKXmas勳章

回覆樓主

噢,仲諗住去添!
小朋友迷話啫,大人無更衣室點得!

水晶宮

國民生產總值:60082

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 BKXmas勳章

SKB 發表於 17-8-7 14:34

人未算係好多,但個滑梯game排15-20分鐘玩3分鐘,sir5-6次到,排果時堅晒堅辛苦 ...

多謝分享。咁都係唔去喇
數學是不完美事實的完美呈現

子爵府

國民生產總值:12280

BKXmas勳章

datejust 發表於 17-8-7 14:52
噢,仲諗住去添!
小朋友迷話啫,大人無更衣室點得!

應該有既,應該係我見唔到啫。

珍珠宮

國民生產總值:32693

開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 2017媽媽節

人未算係好多,但個滑梯game排15-20分鐘玩3分鐘,sir5-6次到,排果時堅晒堅辛苦 ...

多謝分享!可以取消行程

複式洋房

國民生產總值:201

謝謝分享,應該唔去

大宅

BKXmas勳章

多謝分享,我原本今日去,但太累又太曬,放棄咗,老公驚中暑。

別墅

國民生產總值:537

應該唔去lu咁
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎