用戶登入

找回密碼 | 註冊

寒冷天氣警告現正生效 - 資料由天文台提供紅色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供
15oC.54%

義工

荃灣區媽媽會 今日: 4|主題: 10452

仁濟王忠椒育嬰園同觀塘趣樂育嬰園邊間好D?

大宅

國民生產總值:2073

BKXmas勳章

有間都有意OFFER, 邊間好D呀?? THX!!!

王國熱話
新居屋廚廁對調
離婚(2)
uniqlo換貨要去返同一間店嗎?
疑似fb 的昆人賣鑊廣告..已經轉到yahoo

大宅

國民生產總值:1444

BKXmas勳章

carmen_colourfu 發表於 17-8-7 14:34
有間都有意OFFER, 邊間好D呀?? THX!!!

我諗好少人兩間都讀過。
揀間方便自己最實際。

利申:嬰園家長

大宅

國民生產總值:1603

BKXmas勳章

回覆樓主:

大仔 讀過觀塘
佢讀咗大概一年,環境可以,同埋透明度高
荃灣嗰間呢就淨係喺出面接嘅
冇得入去睇嘅
而家我細仔讀緊就嚟一個月

大宅

BKXmas勳章

yhssyhss 發表於 17-8-23 17:33
大仔 讀過觀塘
佢讀咗大概一年,環境可以,同埋透明度高
荃灣嗰間呢就淨係喺出面接嘅
Thanks! 我最後選左趣樂呀! 老師好nice!

複式洋房

國民生產總值:166

BKXmas勳章

carmen_colourfu 發表於 17-8-31 09:33
Thanks! 我最後選左趣樂呀! 老師好nice!

請問大概排咗幾耐先有位呢?
因為我剛剛排,唔知到生嗰時排唔排到。

可以分享多些嗎?想知道對初生嬰兒好唔好。
謝謝

大宅

BKXmas勳章

yingyin2010 發表於 17-9-13 16:39
請問大概排咗幾耐先有位呢?
因為我剛剛排,唔知到生嗰時排唔排到。
暫時返左1.5WKS 覺得OK
interview 見老師都好nice, 見到D 學生自己食飯都乖同定..
我有左就排, 差唔多1 歲先有位

複式洋房

國民生產總值:166

BKXmas勳章

carmen_colourfu 發表於 17-9-13 16:47
暫時返左1.5WKS 覺得OK
interview 見老師都好nice, 見到D 學生自己食飯都乖同定..
我有左就排, 差唔多1 歲 ...

謝謝你的資訊

而家要排咁耐,咁要諗下出咗世點好了。

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎