用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

出埠旅行 今日: 18|主題: 131234

[泰國] 走果日得早上至中午1點, 有咩做?

大宅

國民生產總值:2555

BKXmas勳章

最後一日中午1點先去機場, 住CHIT LOM RENAISSANCE, 附近的商場之前都應該行過晒, 唔知做有邊度好去HEA 埋半日?

我地有帶小朋友3.5歲, 所以無得去MASSAGE........

諗住食早餐又唔知去邊度食好, 因好多地方都開10點..

王國熱話
數字接龍
A-Z 香港名勝或地區 / 世界各地名勝 / 國家...
傳統接龍
麻雀牌順序接龍(二)

版主

國民生產總值:115317

夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

Big c開9:00

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

版主

國民生產總值:115317

夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 BKXmas勳章

回覆樓主

Let's relax有細路wor,book個期做下丫

子爵府

國民生產總值:14234

好媽媽勳章 BKXmas勳章

hkopenc 發表於 17-8-7 15:00
最後一日中午1點先去機場, 住CHIT LOM RENAISSANCE, 附近的商場之前都應該行過晒, 唔知做有邊度好去HEA 埋 ...

每次去都係下午3,4點回程航班 所以早餐後游完水就出機場食

wcpcelia    發表於 17-8-8 15:02

大宅

BKXmas勳章

Charlotte_mom 發表於 17-8-7 15:29
Big c開9:00

Thx 但big c 之前會去定啦,因掃完貨要pack 喼

大宅

BKXmas勳章

Charlotte_mom 發表於 17-8-7 15:34

竟然

因為我之前send email去問,佢話有小朋友唔入得去添

大宅

BKXmas勳章

Charlotte_mom 發表於 17-8-7 15:34

呢度

男爵府

國民生產總值:9974

BKXmas勳章

hkopenc 發表於 17-8-7 18:34
竟然

因為我之前send email去問,佢話有小朋友唔入得去添

未必間間分店有㗎~

大宅

BKXmas勳章

終極熊貓 發表於 17-8-7 18:36
未必間間分店有㗎~

原來係咁,咁請問你知唔知邊間有?

男爵府

國民生產總值:9974

BKXmas勳章

hkopenc 發表於 17-8-7 18:47
原來係咁,咁請問你知唔知邊間有?

不如你去google打bangkok child spa~
順便睇埋hints

水晶宮

國民生產總值:51616

BKXmas勳章

唔一定玩到盡嘅...我次次LAST DAY都喺HOTEL HEA 到出機場就算 !!

大宅

BKXmas勳章

pbpk03845784 發表於 17-8-8 10:39
唔一定玩到盡嘅...我次次LAST DAY都喺HOTEL HEA 到出機場就算 !!

無,因我地係比較早起身既人,8點左右都會醒,咁今次無訂洒店早餐,咁出去行又唔知行邊咁者

係酒店有咩做可以hea咁耐呀?

寶石宮

國民生產總值:313307

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

4點左右機?
其實酒店有冇得request last check out ? 食個早餐, 游吓水, 執埋行李去食個lunch已經夠鐘要走啦
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎