親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

想請教, 最近廸士尼酒店的吃晚飯地點, 可以有什麼選擇? 謝謝!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔明. 你E c 係DISNEY HOTEL 定 DISNEY RESORT?

你上佢WEBSITE 睇吓先. 唔明再問.

https://www.hongkongdisneyland.com/zh-hk/dining/#/disneys-hollywood-hotel,disney-explorers-lodge,hong-kong-disneyland-hotel/

用戶要求終止服務

回覆樓主:

budget?要唔要坐得舒服?

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

你係指唔响迪士尼酒店食,出去出面嘅食肆食?

大宅

回覆 kiki.kiki 的帖子

yes!! 不想留在廸士尼酒店區吃晚飯, 想出市區或附近餐廳吃飯

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

happygirls 發表於 17-8-7 21:39

yes!! 不想留在廸士尼酒店區吃晚飯, 想出市區或附近餐廳吃飯

東涌

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

最近應該係青衣城. 多食市揀. 東涌相對遠DD, 同選擇少DD.
其實都有不少人, 入完迪士尼樂園到青衣城食晚飯.

我上次住酒店, 係到青衣城買早餐食.

住酒店區又要食得平, 可以考慮食下午茶, LAST YEAR 見到HOLLYWOOD 快餐店3:00PM - 5:30PM 供應一飯跟茶只售$68, 如果E + 重有, 可能是全RESORT 最平.
重有舊年入HOLLYWOOD, 應該住客9:00PM (?)後到MICKEY CHEF CAFE 食DINNER BUFFET 係有折.

(但係如果只為同MICKEY 等CHARACTERS 影相, 不妨食早餐, 因為人物照出現, 不過價錢平一截(當然食物完全唔同).

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

PY-Sing 發表於 17-8-8 11:35
最近應該係青衣城. 多食市揀. 東涌相對遠DD, 同選擇少DD.
其實都有不少人, 入完迪士尼樂園到青衣城食晚飯 ...

如果早2日睇到就好,我地去左東涌買外賣

男爵府

BK Milk勳章

回覆樓主

你過閣來Hollywood 酒店啦!dinner buffet 9 點住客$338
又有米奇影相。 3歲以下又面費。
不過無得book的。 要8:45 排對walk in。 我上weekend 去都好多位剩。

再唔係就新酒店的芊凡餐廳佢個4course dinner set 都係3百零$

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

東涌,東薈城有茶木,pizza, 聯邦,青衣,青衣城有好多選擇

首頁

尾頁

跳至