用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

美容扮靚 今日: 36|主題: 118520

Cle de peau the foundation ~

大宅

國民生產總值:4553

BKXmas勳章

之前去左旅行,miss左攞新粉底試用裝機會,諗住去配返d美白產品粉底試左上手,ba話有the cream成份,(我都有用開)所以忍唔住帶埋去返屋企今次set gift 好正,仲送返之前我miss左嘅試用添

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
決定辭職
好似越來越無朋友
老闆比樣你完全唔識做嘅嘢你....

男爵府

國民生產總值:5703

BKXmas勳章

回覆樓主:

jm 好捨得呀!

大宅

BKXmas勳章

Melodyangel 發表於 17-8-7 22:00
jm 好捨得呀!

黎緊食樹皮

男爵府

國民生產總值:5121

BKXmas勳章

Amymichelle 發表於 17-8-7 22:51
黎緊食樹皮

有次去買開野,相熟ba 幫我試左上面(化全裝),對於我,發現效果好一般, ba都話呢個粉蓋唔到瑕疵,係for皮膚好差而仍要上粉的日子用。無買到,照行街,未返到屋企已經浮晒~

我估要皮膚好好的人才用得~

申利:我又油又多印

大宅

BKXmas勳章

龍山仔仔 發表於 17-8-8 01:34
有次去買開野,相熟ba 幫我試左上面(化全裝),對於我,發現效果好一般, ba都話呢個粉蓋唔到瑕疵,係for ...

係呀等我試下喺咪咁先

男爵府

BKXmas勳章

Amymichelle 發表於 17-8-8 01:41
係呀等我試下喺咪咁先

樓主皮膚好,應該唔會有我呢啲問題

我仍周圍尋覓緊唔溶妝的法子~ 不過我太大汗、室外工作、又油、又多瑕疵初初以為 the foundation 會係一條出路,點知都係唔得

男爵府

國民生產總值:5703

BKXmas勳章

龍山仔仔 發表於 17-8-8 10:20

你試下bareminerials, 因為係礦物粉,出油後會仲貼,可以去counter 試,宜家有好多款,冇粉狀,餅狀,liquid。
我自己係用ready 粉餅 (宜家好似剛剛冇得賣)同gel 狀complexion

男爵府

國民生產總值:5806

BKXmas勳章

龍山仔仔 發表於 17-8-8 10:20
呢D天氣都係用粉餅舒服D,,,又無咁重負擔

男爵府

BKXmas勳章

Melodyangel 發表於 17-8-8 10:31
你試下bareminerials, 因為係礦物粉,出油後會仲貼,可以去counter 試,宜家有好多款,冇粉狀,餅狀,liqu ...

原來可以出油更貼,多謝指點! weekend要去睇睇!!!

禁止訪問

國民生產總值:1008

複式洋房

國民生產總值:172

BKXmas勳章

回覆樓主

我覺得好用丫,唔乾又唔笠又薄

大宅

BKXmas勳章

DianaHung 發表於 17-8-9 10:42

複式洋房

國民生產總值:462

BKXmas勳章

DianaHung 發表於 17-8-9 10:42

分享下做過d咩product 啦

複式洋房

國民生產總值:172

BKXmas勳章

happyhelen 發表於 17-8-9 16:25
分享下做過d咩product 啦

咪係個有the cream成份個濕粉粉底lor,仲有配埋個碎粉,咁就送左樓主po 果set試用裝

大宅

BKXmas勳章

DianaHung 發表於 17-8-9 21:17
咪係個有the cream成份個濕粉粉底lor,仲有配埋個碎粉,咁就送左樓主po 果set試用裝
...

個碎粉我都用開,好好用

大宅

國民生產總值:4923

BKXmas勳章

Amymichelle 發表於 17-8-7 16:22
之前去左旅行,miss左攞新粉底試用裝機會,諗住去配返d美白產品粉底試左上手,ba話有the cream成份,(我 ...

俾你燒着左,我剛剛都入左the foundation ,試上面效果幾好,都有送你個gift set。第一次買cdp,服務好,BA又靚女,買得好開心

大宅

BKXmas勳章

jasonmama888 發表於 17-8-11 13:37
俾你燒着左,我剛剛都入左the foundation ,試上面效果幾好,都有送你個gift set。第 ...

非常好
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎